2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۶ هفته و ۲ روزمه پس چطور ۱۰ زایمان داری من ۱۲ دارم چه عجب یه دی پیدا شد

منم دی هستم😁

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مرسی عزیزدلم که همه رو توضیح دادی واسم😘😘😘😍😍خب گلم میگم چطور خکدمون رو بشوریم میشه دست زد دردناک ...

نه دردناک نیست

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

خیلی خوب تعریف کردی 

منکه سز بودم  از اول هم حالم بد بود با سرم فشارم پایین بود دوبار از حال رفتم بعد با ویلچر من و بردن پشت در اتاق عمل بلند شدم ببینم دکترم اومده که یهو یکی داد زد برانکارد تا نیوفتاده رو زمین  بجز من کسی اونجا نبود د نگو منو میگفته بدو بدو دونفر اومدن و من و رو برانکارد گداشتن تا بردنم اتاق عمل گلاب به روتون ..‌‌‌‌.. بنده خدا دکتر بیهوشی بدو بدو اومد دهن منو تمیز کرد و هی گفت اشکال نداره انقدر فشارم پایین بود که دوبار داشتم از تخت میوفتادم و خودم متوجه نشده بودم که یهو یکی اومد و گفت داره میوفته زمین این مریض کیه ولش کردن بعد هم دکترم اومد دست بهم نزد گفت تا فشارش نیاد بالا من دست بهش نمیزنم چون میره تو کما بعدش عم که یکمی بهتر شدم دکترم شروع کرد بعد هی بهم میگفت باهام حرف بزن من ببینم تو حالت خوبه و بعد خلاصه نی نی به دنیا اومد پسرم و برده بودن بالا یه ساعتی بود ولی من همچنان تو ریکاوری نگهم داشته بودن انقدر طول کشیده بود که مادرم بنده خدا هی از پرستارا میپرسید اتفاقی براش افتاد چرا نمیارنش یه ساعت بچه اومده بالا پیش من و دخترم نیومده بعداز یک ساعت و ربع من و بردن بالا اینم از خاطره زایمان من 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
شغلت چیه؟

پرستارم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چرا انقدر بلا سرت اومده. الان سالمی؟! 

اره شکرخدا

بلا زیاد سرم اومده 

تصادف غیر از اینی که گفتم

و آتش گرفتن خونه

و ...

تازه بیمارستان  بودم برا ضربه سرم نزدیک بود منو جای یه مریض دیگه احتمالا به اتاق عمل بکشونن

اخه من دیدم موقع زایمان برای اینکه بچه در بیاد واژنو قیچی میکنن

منم از همسن قیچی کردنه میترسیدم ولی فهمیدم که ۹۰٪ خانوما به راحتی بچه بدون برش زدن یه دنیا میاد...فقط تعداد کمی این مشکل پیش میاد مثلا بجای با کله به سمت پایین بیاد با کله به سمت بالا میاد یا مشکلی تو بدنیا اومدنش باشه وگرنه مشکلی پیش نمیاد... تازه ماه اخر قسمت بیرونی واژن و پرینه رو با روغن مالش بدی انعطاف پذیریش بیشتر میشه و حتی بخیه هم نمیخواد. من بخیه ی پرینه نداشتم اصلا

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  
نمیشناسم

ایدیشونو بلد نیستم کامل حالا یبار تاپیک زدن تگت میکنم زیرش

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹