2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
اصلا اون موقع به این چیزا فکر نمیکنی فقط میگی بزام راحت شم تو مغزت هیچی هیچی هیچی نیست نه خجالت نه گ ...

من اینقدر خجالتیم که حد نداره،میگفتم خدایا چطور برم معاینه چطور برم برا زایمان

هیچی دیگه روز زایمانم ماما که میومد معاینه میکرد میگفت مثلا شیش سانتی تا دور بعدی که بیاد اینقدر منتظر بودم،میگفتم خدایا کی میاد دیگه ببینم چقدر پیشرفت داشتم،چشمام به راه بود کلا‌😆

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

به خاطر سختی زایمان طبیعی و زیاد بودن تعداد بچه ها درقدیم زنهای بیچاره دو سه تا هوو  رو تحمل می کردن تا یکم مرخصی از زاییدن بگیرن😟😁😅

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا،منکه هیچ تغییری نکردم 

خداروشکر

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
از لحاظ ظاهر یه کوچولو فرق کرده ولی از لحاظ تنگی و اینا اصلا البته ظاهری هم خیلی مشخص نیست حتی جای ...

همون موقع زایمان بخیه میزنن؟

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
من اینقدر خجالتیم که حد نداره،میگفتم خدایا چطور برم معاینه چطور برم برا زایمان هیچی دیگه روز زایمان ...

از حرفت خندم گرفت😂😂منم مثل شما بودم ماما از اتاق میرفت بیرون وقتی میومد فکرمیکردم یکساعت گذشته میگف نه ده دقیقه گذشته راستش من زایمان خوبی نداشتم خیلی بد بود دقیق یک روز تمام تو بیمارستان بودم تا بچه بدنیا اومد 

من دوتا طبیعی به دنیا اودم .سربچه یه دومم ‌دکترم بامن کاری کرد که پرستار منو معاینه کرد گفت این چی خ ...

چه ناراحت کننده بله دکتر هم خیلی مهمه ولی خوب علم بزشکی و سبک پزشک ها در زایمان طبیعی الان با ۱۳ سال پیش کلی فرق کرده ، الان حتی میتونید زایمان طبیعی بدون درد داشته باشید با اپدورال اگه آستانه درد پایینی داشته باشی ، ولی قبول دارم نقش دکتر که بخیه میزنه خیلی مهمه که درست کارشو انجام بده 

اره اگه تا ۴۲ روز رابطه نداشته باشی و دائما از بخیه ها مراقبت کنی و طرز راه رفتن و حرکاتت درست باشه ...

اخه من دیدم موقع زایمان برای اینکه بچه در بیاد واژنو قیچی میکنن

من اینقدر خجالتیم که حد نداره،میگفتم خدایا چطور برم معاینه چطور برم برا زایمان هیچی دیگه روز زایمان ...

مگه همون معاینهه اذیت کننده  ودرد ناک نیس؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
از حرفت خندم گرفت😂😂منم مثل شما بودم ماما از اتاق میرفت بیرون وقتی میومد فکرمیکردم یکساعت گذشته میگ ...

من اینقدر گیج بودم نمیدونم چی گذشت و چی شد 

ولی زایمانم خوب بود،طرفای هفت دردم شروع شد یازده و بیس دقیقه دنیا اومد

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
باحال بود. ولی میگم مگه شکم اول نبودی؟؟پس چطور اپی واینا بهت نزدن؟؟ شکم اول اونم به‌پهلو پارگی مید ...

چه باحال بودن خاطراتت،اپی چیه؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مگه همون معاینهه اذیت کننده  ودرد ناک نیس؟

برا من نه اصلا،حتی بار اولم که معاینه کرد فقط یه ذرررره درد داشت که اصلا موردی نبود،بعد از اونم نه اصلا درد نداشت

همه خاطرات خوب بد گفتن منم خاستم بگم

من بچم مرده بود ۵ماه نیم بودم ک مرده بود۴روز توشکمم مرده بود 

توی اتاق منتظرصدای قلبش بود خط صاف رف....

دستور سقط دادن ....

رفتم بیمارستان گف خانوم ۷روز مرده 

من چهارروز توی زایشگاه بودم چون نمیتونستم رایمان کنم 

بچع مرده چ کمکی میخاست کنه بهم....😔🖤

میشه واس امضام دعا کنید راحت  بشم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

من زایمانم سزارین بود از روز قبل مادرم از شهرستان اومده بود ک واسه زایمان‌پیشم باشه روزی ک خواستیم بریم بیمارستان مامانم کمرش گرفت و شوهرم هم از استرس دلپیچه گرفته بود،خلاصه رفتیم بیمارستان و کارای بستری رو انجام دادیم و بعد مامانم رو بردیم اورژانس آمپول زد و برگشتیم سر تخت من مامانم دراز کشید و من با اون شکم گنده ام ماساژش میدادم و شوهرمم فرستادم خونه