2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

من اول رفتم بیمارستان درد نداشتم وبا ماما همراهم میرقصیدم اخراش که دردام شدید شده بود میخواستم کله همه پرستارا ودکترا رو جدا کنم فقط لحظه ای که بچه میاد بیرون ومیذارن رو سینه بهترین لحظه هرمادریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دیگه هرکس تو یه اتاقه همه تو سالن کنار هم میستن نگران نباش

تو دولتی هم همینطوره بعدم یه سوال دیگه لباس بچه رو تو دولتی خودشون تن بچه میکنن یا باید همراهت بیاد تنش کنه و سوال دیگه بچه رو میشورن تو دولتی یانه ممنون میشم هرکی میتونه جوابمو بدم مرسی عزیزان 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم یک یارقیه بگو 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
واقعا همین طوره الان من دارم ۱۵ ساله میبینم تو سایت که اصلا خوب نیس . از یه طرف آدم دوست داره مشکلات ...

نمیدونم چطور پدرومادراشون نظارت ندارن من ۱۳ سالم دیدم

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
تو دولتی هم همینطوره بعدم یه سوال دیگه لباس بچه رو تو دولتی خودشون تن بچه میکنن یا باید همراهت بیاد ...

منم دولتی بودم آخرین رایمانم سال ۹۸ بود لباس بچه رو از همراه میگیره پرستار تن بچه میکنه که مشتلوق بگیره از بابای بچه.

نی نی رو وقتی دنیا میاد فقط با ملافه اتاق عمل پاکش میکنن من اومدم خونه ۲ روزش بود بچه ام خودم بردم حمام سز هم بودم که البته پسر ۴ سالمم از حسادت  اومد اونم حمام کردم 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
چرا مدفوع کرده بود رو تخت⁦🤷🏼‍♀️⁩??? چرا نرفته بود دشوری

چون بچش میافتاده تو چاه دستشویی😂😂😂

من ۱۶ سالمه پس اگر با نظرم مخالفی ریپلای نکن 😎👊   من به هرچی بخوام  میرسم می دونید چرا؟ چون امید دارم.                                                                          امیدوارم یروزی بشم خانم دکتر♡  میشه برای رسیدن به آرزوم《دکتر شدن》 یه صلوات مهمونم کنی؟     من می توانم آره می توانم باید بتوانم چون قراره بشم خانم دکتر👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️                         یه دختر تهرانی😍 

من برای زایمانم ۳۸ هفته و ۱ روز عصرش مهمون بودیم تولد عمم که جاریمم هست بود توی خونشون همه درحال استراحت بودیم که متوجه شدم کیسه ی ابم سوراخ شده  ۶عصر بود دیگه با عمم و مامانم و شوهرم راه افتادیم سمت بیمارستان ، تقریبا ۶/۵دردام شروع شد توراه ...۷ رسیدیم بیمارستان ، معاینه کردن ۳/۵ بود دیگه بستریم کردن ، رور جمعه بود و فقط من بودم ...دیگه نه سوزنی نه بیحسی نه چیزی ، اکسیژن بهم وصل کردن و از شدت درد سعی میکردم همش نفس عمیق بکشم و داد و هوار راه نندازم دیگه پرستارا و ماماها که منو میدیدن فک میکردن دردام زیاد نیست سرگرم بگو بخند بودن که داد زدم دستشویی دارم بیایین لطفا ، ماما اومد دید موقع زایمانمه کمکم کرد برد اتاق زایمان  و ساعت ۸/۵ پسرم به دنیا اومد.. در عرض دوساعت  دهانه ی رحم به ده سانت رسیده بود ..همش میگفتن خوشبحالت که بار اولته و زود زایمان کردی ما فکر میکردیم باید تا صبح منتظر نی نی ات باشیم ..شوهرم و مامانم و عمم دم در بودن نمیدونستن بچه به دنیا اومده . ماما رفته بود دم در که پوشک و کلاه بچه رو بگیره... اونا گفته بودن چقدر طول میکشه به دنیا بیاد؟ ماماهه گفته بود مگه خبر ندارین ! نیم ساعت پیش به دنیا اومده کلاه و پوشکش بدین نی نی سردش میشه .. دیگه من تو بخش استراحت زایشگاه بودم که مامانم اومد داخل  پیشم ... شوهرمم نمیذاشتن بیاد پیشم ولی موقع انتقال به بخش مادر و کودک از خدمه بیمارستان خواستم یه لحظه  بذاره پسرمونو از دور ببینه ..شوهرمم بس منتظر بود نه سلامی نه علیکی زود گفت بذارین یه عکس بگیرم و برم اگه نذارین اونایی که بیرون منتظرن میکشنم 😂 ...دیگه شب مامانم موند پیشم بقیه رفتن خونه‌... فرداش شوهرم با اون اوضاع کرونا، حواس نکهبان بیمارستان رو پرت کرده بود اومده بود بالا 😅. منم یواشکی بدور از دید پرستارا با پسرم رفتیم جلوی در بخش .همو دیدیم اونجا پسرمونو بغل کرد ....

خدایی بیمارستان شهید بهشتی شیراز که دولتیه خیلی خوبه ، ممکنه کادر درمانش بعضیاشون کمی جدی رفتار کنن ولی خیلی اهمیت میدن و منظم و مهربونن ...حتی شوهرم به ماماهه که خبر زایمانم اورده بود میخواست پولی به عنوان کادو مشتلوقبده اما قبول نکرده بود دیگه شوهرم براشون رفته بود شیرینی گرفته بود.. یه چندتاشو خورده بودن ، ما بقیشم دادن بهم گفتن خودت ضعف میکنی ببر تو بخش بخور قندت نیوفته

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  
تو دولتی هم همینطوره بعدم یه سوال دیگه لباس بچه رو تو دولتی خودشون تن بچه میکنن یا باید همراهت بیاد ...

من که دولتی بودم بچه رو نشستن ونمیشدم بشوری ابش سرد بود بعدش تواتاق ریکاوری یه لباس میپوشنن به بچه بری بخش همراهت لباسای بچه رو میپوشنه

الهی خدا حفظش کنه  استاتر و مامان های عزیز خدا دخمل .پسرهاتونو حفظ کنه براتون  میشه یک ...

لباس سایز ۰ و ۱ از هرکدوم ۳ دست کامل بگیر ناخن گیر و برس و پوشک سایز ۰ و شامپو بدن و شامپو سر برا نی نی میخوای

حوله نی نی اینا مهم ان عزیزم به سلامت زایمان کنی

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
تو بیمارستان خصوصیا اختیاریه راحت قبول میکنن

همه دکترا قبول نمیکنن عزیزم،فامیل ما خودشو کشت قبول نکرد هیچکس،یه تعدادی قبول میکنن یه تعدادی هم با زیرمیزی قبول میکنن...باز تهران راحت تر قبول میکنن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

موقع به دنیا اومدن تا ۴۸ ساعت بعدش میگن نباید بچه رو حموم کنی.  و بعداز زایمان فقط خشکش میکنن و بعد پوشک و کلاه میپوشونن و بعدش که میبرن تو بخش ، همراهت لباس تنش میکنه

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  
اشکال نداره چون دی بودی دادم ذوق کردم یکی پیدا شد لااقل

😀اسمت یادم میمونه،دی هست که،بازم بود من دیدم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹