2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

بچه ها خاطراتتونو خوندم

جالبه همتون دوس دارین زمان زایمان بیمارستان خلوت باشع یا اتاق جدا باشع کسی نباشه واینا

ولی من حس میکنم قبل و حین زایمان اگه زائو های دیگه مثل خودم درحال زور زدن  و زایمان باشن برام بهتره

قوت قلب میگیرم😁😁😁😁

دیدید که ادما میخان یه جای ترسناک برن یا کار خطرناک انجام بدن دنبال همراه  میگردن

منم دقیقا همونطوری فکدمیکنم😐😁

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل مغربی برای چی هس؟؟

یه سری کپسول بود به توصیه ی ماما همراهم از دو هفته قبل زایمانم شبی یدونه به صورت شیاف استفاده میکردم....چون روغنی بود و یک سری خاصیت هایی که داشت باعث نرم شدن دهانه رحم میشد

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
کدوم شهری شما؟ بیمارستان یازهرا افتتاح شده ها خصوصیه.ولی رایگان

بیمارستان یا زهرا کدوم شهره

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
چه دلیلی داره دروغ بگم؟کسی قراره بهم جایزه بده یا تشویقم کنن. شما میگی صحبت کردی من میگم تجربه کردم ...

اونايي هم ك صحبت كردم تجربه كردن ديگه از رو باد هوا ك نگفتن…

وقتي مثل اولش نميشه…. نميشه ديگه حالا شما هي بگو تجربه كردم

منطقي هم هست ك مثل اولش نشه زايمانه و پاره شده 

ديگه اينكه من مثل اوووله اولم شدم دروغم نباشه يه اغراق خيلي الكيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بیمارستان یا زهرا کدوم شهره

دزفول عزیزم

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪

با توصیفت استارتر حس کردم تو عصر حجر زایمان کردی 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

حالا این عمل زایمان نیست میخوام بگم ولی من خالم کلا از عمل و اینا وحشتتتت داره بعد از چندسال راضیش کردیم بره بینیشو عمل کنه هیچی آقا شد روز عمل رفتیم بیمارستان خالم آماده شد بره کارارو انجام بده بخش زایمان ی زنه رو دیده بود ک داشته طبیعی میزاییده قشنگ دیده بوده به طور واضح که سوراخ باز شده و از این حرفا وای آقا این ی غربتیییی بازی درآورد و جیغی می زد ک خود اون زنه نمیزد هیچی دیگه این و دید حالش بد شد افتضاااح و عمل و کنسل کرد :/ من و مامانمم عین پت و مت دنبال این خانم برگشتیم خونه   

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
وای فکر میکنی من هم طبیعی دردشو کشیدم هم سز. خیلی سز بددددد بود دردش خمیده راه میری تا چندروز

نمیدونم  دوست منکه برا سز خیلی راحت بود اون بعد چندروز رلکس راح میرفت... اما. جا بخیه طبیعی من خیلی درد داشت تا دویا 3 ماه عذاب کشیدم 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
واقعا.  منم دیدم خیلیارو که گشاد نشدن.  جاریه من درد طبیعیو کشید اما سزارین اجباری شد. ب ...

گشاد شدن بخاطر تحمل وزن جنینه بدن تابدن فرق داره.کسانیکه سزارینم میکنن ممکنه گشاد بشن مال عوارض بارداریه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
بله عزیزم بهش گفتم ولی بهم گفت باید دردت شروع بشه بری بیمارستان بعد من میام سزارینت میکنم، آخه من دی ...

دکترم  دوستمو معاینه کرد گفت دوسانتی حیفه سزکنی تو راحت طبیعی میزایی  نمیزارم درد بکشی هروقت خاستی سزت میکنم یا اپیدورال میکنم 

میگفت تا ۵ سانت خوب بودم به محض اینکه کیسع آبمو زدن چه دردی داشتم   گفتم ببرم سز  ولی کسی گوش نمیداد میگفت  دیگه زیر کتفامو گرفتن بردن منو روی تخت زایمان شکممو زور دادن گفتم آی دنده هام شکست 

خیلیم بخیه خوردم   بیمارستان خصوصی رفته  

ولی با همه این دردا که کشیده میگه  راضیم