2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

امشب برا اینکه همش خواب زور زدن نبینم صلوات😂

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوروبرم همه سز اختياري اند يكي از فاميلامون بيمارستان لاله هفته پيش سز اختياري شد راحت هم دكتر قب ...

همون سال 94 هم که اوج سختگیری سزارین بود من راحت سزارین انتخاب کردم. البته پزشکم اقا بود و دکتر خانوادگیمونه

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
چه طبیعی چه سزارین فرقی نمیکنه. سزارینم شکم سفره میکنن

طبیعیو که من شنیدم اما سزارینو نمیدونم اون درد که آدم با طبیعی میکشه تو سز نمیکشه. حالا اون سزارین اجباریا بماند که قبلش درد طبیعی کشیدی

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من قبل بارداري و زمان بارداري چون زايمان برام مهم بود رااحت با ٢٠٠.٣٠٠ نفر خانم صحبت كردم حتي پزشك&n ...

چه دلیلی داره دروغ بگم؟کسی قراره بهم جایزه بده یا تشویقم کنن.

شما میگی صحبت کردی من میگم تجربه کردم...

معلوم اون خط بخیه تا اخر عمر باقی میمونه ولی منی که از سی هفتگی ورزش کردم دو هفته قبل زایمان گل مغربی استفاده کردم،ورزش کگل رو دائم انجام دادم با وزن 3850 بچه 4 تا بخیه بیشتر نخوردم.....همه چیز بستگی به شما و بدن شما داره واسه هرکسی متفاوته این تجربه...

این عزیر پرسید راسته ؟و من چون تجربه کردم گفتم نه راست نیست چون واسه من اتفاق نیفتاده

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
سزارین بخای  باید از اول تا آخر به دکترت بگی سز پافشاری کنی و نزاری معاینت کنه    و ب ...

بله عزیزم بهش گفتم ولی بهم گفت باید دردت شروع بشه بری بیمارستان بعد من میام سزارینت میکنم، آخه من دیدم سزارین 2هفته قبل از زایمانه، نمیدونم والا

منم اول گفتن باید بری شهری که بانک خون داشته باشه بری زایمان ینی رفتم یکی از بیمارستانای دزفول از بس ...

کدوم شهری شما؟

بیمارستان یازهرا افتتاح شده ها

خصوصیه.ولی رایگان

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪

دختر عموم تو دستشویی خونش زایمان کرد فقط خودش و خواهرشوهرش خونه بودن حتی جفت بچه رو خواهرشوهره میبره 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
طبیعیو که من شنیدم اما سزارینو نمیدونم اون درد که آدم با طبیعی میکشه تو سز نمیکشه. حالا اون سزارین ا ...

وای فکر میکنی من هم طبیعی دردشو کشیدم هم سز. خیلی سز بددددد بود دردش خمیده راه میری تا چندروز

بله عزیزم بهش گفتم ولی بهم گفت باید دردت شروع بشه بری بیمارستان بعد من میام سزارینت میکنم، آخه من دی ...

نه بابا آخرش  طبیعی میزایی  گوش بحرفت نمیده  اون موقع میگه حیفه  درداتو بردی بزار دیکه بیاد طبیعی

واي استارتر من ٥سانت درعرض يه لحظه بازشدم وكيسه ابم پاره شد ولي اون ٥سانت ديگ تا صبح فرداش طول كشيد من موندم بايد بري روتخت مخصوص واونا بچه روبكشن بيرون وجفت رودربيارن بعدشم بچه مثل ماهي ليزه چ جوري نيوفتاده😐😐😳😳😳

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️