2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
اینکه شوهر کنارت باشه خوبه؟من هرچقدر به شوهرم گفتم نیومد گفت من طاقتشو ندارم

تا آخرین لحظه بود، من اتاق درد و زایمان یکی بود و تکی بود، برای من تاثیری نداشت ولی خیلی ناراحت شده بود، آخرشم من طبیعی زایمان نکردم با اینکه فول بودم و سزارین اورژانسی شدم

😂😂😂باحال بود،من ازاولش همش تودسشویی بودم پذستارمیکف چراهی میری اون تو میگفتمچکارکنم خب دسشویی دار ...

منم تو دسشویی دردم کمتر میشد 😂😂😂 اتفاقا مامای منم میگفت دیگه نرو دسشوییا 😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الام بعضی ها میگن نه این چه حرفیه ما مثل شب زفافمون هستم

چرا فک میکنین دروغ میگن؟واقعا آدم فرقی نمیکنه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
چه بد عزیزم دوستمم مثل شما سر زایمانش پلاکتش پایین بود البته اون سزارین بود خداروشکر ک برای شما بخیر ...

مرسی گلم. سزارین خیلی خطر ناکه برا کسی که پلاکتش پایینه. پلاکت پایین خونت بند نمیاد. من تو بارداریم  خود بخود دستم کبود میشد یا اگ انگشتم پاره میشد خونش قطع نمیشد خیلی بد بود هفته آخر بزور پسته و عدسی... زیاد خوردم قرص همو گلوبین  فکر کنم اسمش بود دکتر تجویز کرد خوردم بزور پلاکتم نرمال شد.  بخاطر این قبول کردن که من تو شهرمون زایمان کنم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

من ک تهران بیمارستان کاشانی رفتم هم دولتی هم تامین اجتماعیه و رایگانه همه چیزیش. حتی هزارتومنم ندادم. پرسنلش هم خیلی مهربون بودن مخصوصا مامام. عالی بود حرف نداشت. همه چیزشون خوب. تمییز. ساکت. خلوت. در کل عالی. 

چرا فک میکنین دروغ میگن؟واقعا آدم فرقی نمیکنه

واقعا. 

منم دیدم خیلیارو که گشاد نشدن. 

جاریه من درد طبیعیو کشید اما سزارین اجباری شد. بمن گفت خوشبحالت تو طبیعی شوی حتما گشاد نشدی اما من شدم   تعجب کردم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
مرسی گلم. سزارین خیلی خطر ناکه برا کسی که پلاکتش پایینه. پلاکت پایین خونت بند نمیاد. من تو بارداریم& ...

اتفاقا به اون گفتن طبیعی خطرناکه برای اینکه پلاکت خونش پایینه گفت کل بیمارستان حالت اماده باش بودن ک اگه چیزیش شد سریع منتقل کنن بیمارستان دیگ 

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
همشم الللكيه ها😂

باور کن الکی نیست...چه دلیلی داره دروغ بگیم...

اینم دقیقا مثل بخیه سزارین میمونه یکی خوش زخم زود جوش میخوره یکی بد زخمه تا سالها درد داره....

نرمال بدن اینکه تا یه جایی برمیگرده سر جاش حالا اگه تو قبلش با امادگی رفته باشی زودتر و راحت تر جمع میشی اگه نه بعدم بیفتی زیر دست یه ماما و دکتر بی مسئولیت دچار گشادی میشی...

منظورم اینه بدن با بدن فرق داره شما فکر نکن اگه ما میگیم گشادی نداشتیم بهمون جایزه میدن یه نفر سوال میپرسه و ما تجربه ی حقیقی زندگیمونو میگیم

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
اتفاقا به اون گفتن طبیعی خطرناکه برای اینکه پلاکت خونش پایینه گفت کل بیمارستان حالت اماده باش بودن ک ...

مطمعنی شهر ما  زنو سزارین کردن خونش بند نمیومد با هلیکوپتر اعزامش کردن. اتفاقا میگفتن اصلا نباید سز شن پلاکن پایینا  مگر شهری باشه که بانک خون داشته باشن که اگ چیزی شد سری خون بهش تزریق کنن

خوش به حالت من زایمان اولم تا ۵ سانت اصلا درد نداشتم از ۵ دیگه تمام اجدادم از زمان اشکانیان اومد جلو ...

منم ۴سانت بودم ازخونه ک رفتم بیمازستان.دیگ ب بعدش رفتم اون دنیابرگشتم تا۸.۹سانت بازبشه برازایمان.اسی زایمانش خیلی خوب بود

توکل برخدا❤️توسل برامام رضا❤️
دقیقا‌‌ .. زایمان  طبیعی گشادی میاره  من بچه اول طبیعی  بودم  دومی  سز&nbs ...

این تجربه ی شماست...

من با وزن 3850 پسرم چهارتا بخیه خوردم و اصلا این گشادی رو تجربه نکردم.....

دلیلی نیست دروغ هم بگم چون کسی بهم جایزه نمیده

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤