2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
نمیش عزیزم چون شکم ی بار باز شده و شدت فشار طبیعی زیاده ممکنه از داخل پارگی رخ بده تا اونجایی ک شنید ...

آره منم همینو شنیدم ولی دختر عمم بعد 13 سال که سز دنیا اورده بود بعد اون تایم طبیعی گفتن باید دنیا بیاری گفتم شاید چون 13 سال گذشته گفتم خوب شده ولی بازم سخته 😕😕😕😞😞😞😞

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم تو شهر ما نیمه خصوصی هم هست که رایگانه زایمان طبیعی تو اتاق فقط یه تخت بود برا زایمان الا ...

چقدر جالب،چون اینجا طبیعی تو بیمارستان خصوصی ۵ تومنه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه دیگه سزارین شدی سزارین زایمان میکنی اونا که میبینی بعد سرارین طبیعی زایمان میکنن خودشون داوطلبن

اها مرسی عزیزم خیالم راحت شد

خیلی بده اینجوری که😞

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم رفتم برا زایمان لحظه های آخر همش حس میکنی دسشویی داری رفتم دسسویی دیدم یه زن تو دسشویی خمیده وای ...

😂😂😂باحال بود،من ازاولش همش تودسشویی بودم پذستارمیکف چراهی میری اون تو میگفتمچکارکنم خب دسشویی دارم میگف دیوانه اون بچس داره فشارمیاره،نامذدنزاشت تو دسشویی بمونم دردم کمترمیشد😆

یعنی زیر پا تون چیزی پهن نکردن؟ وقتی زور میزدن روی پاتون ملافه ی مخصوص نبود؟ 

من که حتی دکترم نگاه نمی کرد فقط با دستش چک می کرد، هم دکترم، هم مسول بیهوشی، هم ماما تمام مدت ۷ ساعت پیشم بودن، شوهرمم کنارم بود تا آخرش

راستش من اصلا خنده ام نگرفت. بیشتر عصبانی و ناراحت شدم ازین حجم از بی توجهی پرسنل بیمارستان و آلودگی ...

منم اول گفتن باید بری شهری که بانک خون داشته باشه بری زایمان ینی رفتم یکی از بیمارستانای دزفول از بس شلغ بود زنای زائو سرم ب دست رو زمین.. ولو بودن ینی زهر ترک شدم گریم گرفت عین بچه ها. گفتم من اینجا بچه نمیارم.  اونام گفتن باز باید بری اهواز اونجام رفتم بدتر شلوغ بود اما خب  اوضاعش بهتر بود. ول گفتن الان موعدت نیس برگشتم شهرمون. شوهرم تعهد داد... راصی شدن تو شهر خودمون زایمان کنم و خلوت بودو خوب

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من بدون آمپول فشارو کاملا طبیعی بود دقیقا 40 هفته بارداریم که پر شد همون روز آخرش کیسم پاره شد ساعت ...

چه بد عزیزم دوستمم مثل شما سر زایمانش پلاکتش پایین بود البته اون سزارین بود خداروشکر ک برای شما بخیر گذشت خدا نی نیتو حفظ کنه😘😘

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

من تو دردام فقط گفتم یاحسین.یا فاطمه زهرا.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
یعنی زیر پا تون چیزی پهن نکردن؟ وقتی زور میزدن روی پاتون ملافه ی مخصوص نبود؟  من که حتی دکترم ...

اینکه شوهر کنارت باشه خوبه؟من هرچقدر به شوهرم گفتم نیومد گفت من طاقتشو ندارم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
اه دولتی همینه دیگه واسه همین نمیرم دولتی واسه زایمان ک خداروشکر هردوشون نیمه خصوصی اوردم‌با بهترین ...

اره منم اشتباه کردم،دولتی رفتم،

شیرینی زایمان طبیعی تو سوتی دادناشه😆

من هر دو زایمانم از لحظه ای که فهمیدم دارم زایمان میکنم تا تولد بچه  کلایک ساعت  بیشتر طول ...

شما خوش زا بودی پس چمیدونم اون لحظه انگار تحملم بالا رفته بود خود دکترا هم از این همه صبوریم و همکاریم تعجب میکردن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍