2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
من پسرمو درد طبیعی کشیدم نشد بعد بردنم سز میترسم سر بعدی اگه خواستم بچه دار بشم بگن طبیعی کهیر میزنه ...

نه دیگه سزارین شدی سزارین زایمان میکنی اونا که میبینی بعد سرارین طبیعی زایمان میکنن خودشون داوطلبن

عزیز دلم مامای خصوصی تو روند زایمان خییلی میتونه کمکت کنه،به خصوص اگر مهربون و حاذق باشه،اما اگر واس ...

ممنون تحقیق میکنم درموردش حتما مادرشوهرمم هست اما آدمیه که برا همچی منت میزاره نمیخوام حدالمقدر اون باشه شوهرمم میگه یه نفرو پیدا کنیم اون نیاد 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الام بعضی ها میگن نه این چه حرفیه ما مثل شب زفافمون هستم

همشم الللكيه ها😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
ن عزیزم اتفاقا دردم کم نبود من بدون امپول فشار زایمان کردم از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب  دردکشیدم درد ...

من هر دو زایمانم از لحظه ای که فهمیدم دارم زایمان میکنم تا تولد بچه  کلایک ساعت  بیشتر طول نکشید البته هر دو از صبح درد داشتم خودمو سرگرم میکردم ولی لحظات آخر جیغهادیگه اختیاری نبود

اون بیمارستانا دولتیه دیگه

نه عزیزم تو شهر ما نیمه خصوصی هم هست که رایگانه زایمان طبیعی

تو اتاق فقط یه تخت بود برا زایمان

الانم که بیمارستان زنان شهرمون افتتاح شده تو اتاق خصوصی هم درد میکشه هم زایمان میکنه.اجازه میدن شوهر هم کنار زائو باشه.رایگانم هست

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪

منم رفتم برا زایمان لحظه های آخر همش حس میکنی دسشویی داری رفتم دسسویی دیدم یه زن تو دسشویی خمیده وایساده گفتم بیابرو من دسشویی دارم گفت منم دارم گفتم برو بیرون گفت نمیتانم بیا برو بشین کارتو بکن گفتم تو اینجابگیی نمیتونم یهو دردش گرفت داد میزد آیی مامان مردم آی مامان کجایی ببینی کورش چه بسرم آورده آی کورش خدا لعنتت کنه😅😅😅

ممنونم عزیزم بابت دلداریت. انشالله که منم راحت زایمان کنم 

انشاء الله عزیزم استرس نداشته باش

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
اولی طبیعی بودم،دومی سزاختیاری بیمارستان خصوصی رفتم،ولی باوجودهمه سختی و دردی که کشیدم زایمان طبیعی ...

اها من فکر کردم اولی سز بودی دومی طبیعی ت

گرخیدم به لحظه

ولی چه دست به قلمت خوبه قشنگ حس کردم لیز خوردن ماهی رو😃😃😃😻😻😻

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

راستش من اصلا خنده ام نگرفت. بیشتر عصبانی و ناراحت شدم ازین حجم از بی توجهی پرسنل بیمارستان و آلودگی و شلوغی اتاق و ... اصلا تصور اون وضعیت واقعا بیشتر ناراحت کننده است تا خنده دار.

پس خودت چرا نگفتی

بچه دومی ریزتر بود دکتر برش پرینه نزد،خودش اومد بچه ولی من نمیدونستم که پاره شده کمی دوتا دونه بخیه زد که اونم جمع نکرده واژنو،چندماه بعد به دکتر زنان نشون دادم گفت اره باز مونده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂