2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
یعنی درد نداشتی؟ کارگر منم میگفت کلی رحمش باز شده بوده هی میگفتن زور بزن بچه ت بیاد اینم مقاومت میک ...

درد داستم ولی تجربم از زایمان اولم این بود بیخودی زور نزنم داد نزنم از ۸ صبح بستریم کردن ۳ ظهر امپول زدن ۹ سانت بلز شدم ۵ غروب بردن اتاق عمل بچم گیر کرده بود بین واژنم وای نمیدونی چه صحنه ای بود سر بچمو حس میکردم گیر کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزدلم. خدا مامانت رو بیامرزه.  برای من ک نذاشتن ن همسرم و ن مادرم بیاد. گفتن کروناست. ب ...

ممنون خدا رفتگان شمارم بیامرزه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
منم اولی طبیعی دومی  سز  به دلایل پزشکی  سزمیشی

من پسرمو درد طبیعی کشیدم نشد بعد بردنم سز میترسم سر بعدی اگه خواستم بچه دار بشم بگن طبیعی کهیر میزنه تنم بهش فکر میکنم و اصلا هم دوس ندارم طبیعی.... 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ب من یاد ندادن دوره کرونا بود. ب من همون لحظه گفتن. منم باهاش راحت نبودم ماما گفت ب همون جیغت ادامه ...

ن اتفاقا بمنم قبلش یاد ندادن حتی بهمم نگفتن بیا کلاس آموزشی داریم. من دکتره یبار گفت موقع دردام که اکسیژنت کم میشه. نفس عمیق بکش. یکی دوبار امتحان کردم دیدم این بهتره

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
من مادرم ۱۰ ماهو خورده ای فوت شده اگه مامای همراه بگیرم کمکم میکنه کسیو ندارم 😭

عزیز دلم مامای خصوصی تو روند زایمان خییلی میتونه کمکت کنه،به خصوص اگر مهربون و حاذق باشه،اما اگر واسه همراه بیمارستانت کسیو میخوای(که بعد زایمان کنار خودتو بچت باشه تا مرخص بشی)باید پرسو جو کنی ببینی کسیو پیدا میکنی یا نه،از خدا میخوام که زایمان خوب و راحتی داشته باشی انشالله❤🌹😘

آقا چیزیه که طبیعی خدا گذاشته از اولم همین بوده ... مامان من خواهرم رو با پا به دنیا آورده به صورت ...

فیزیک خودتم خیلی تاثیر داره ، من پارگی شدید هم داشتم بخیه خوردم دکتره میگفت عضلاتت خیلی ضعیفه... گشادیم که جای خود داره منتظرم یه کم اوضاع کرونا آروم شه برم دکتر یه خاکی به سرم بریزم😁

خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

من بچم یازده ماهشه. من ک گشادی حس نکردم گلم. 

تازه تا چندین ماه هم روان کننده باید استفاده کنی. 

چجوری میشه هم سز امتحان کنی هم طبیعی مگه نمیگن اولی هرچی باشه بعدی ها هم همونه

اولی طبیعی بودم،دومی سزاختیاری بیمارستان خصوصی رفتم،ولی باوجودهمه سختی و دردی که کشیدم زایمان طبیعی مو بیشتر دوس داشتم

من پسرمو درد طبیعی کشیدم نشد بعد بردنم سز میترسم سر بعدی اگه خواستم بچه دار بشم بگن طبیعی کهیر میزنه ...

نمیش عزیزم چون شکم ی بار باز شده و شدت فشار طبیعی زیاده ممکنه از داخل پارگی رخ بده تا اونجایی ک شنیدم ب خونریزی شدید میوفته ادم

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن