2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
مثله چی شباهت دادن مثله عسل مشتتو بکنی تو عسل میبینی اندازه مشتت باز میشه بر داری دوباره عسل به حالت ...

اره درسته  برا زایمان 9 دهانه باز میشه همونم بسته میشه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند سالته زایمان اولته؟ منم میخوام طبیعی زایمان کنم خییییلی میترسم دردش وحشتناکه آره یا قابل ت ...

عزیزم نمیدونم چجوری بگم که باورت شه اما اصلا اونجور که توصیف میکنن نیس...من بشدت ترسوم حتی از معاینه میترسیدم وهمش دنبال سزارین بودم اما دکترا قبول نمیکردن...اولش که مثل درد پریودی اونم هر چنددقیقه میگیره و ول میکنه کم کم همون میزان درد هست فقط فاصله زمانیش کمتر میشه...بعدش یکمی سخت میشه وکمی بیطاقتی میکنی که وقتی پرستار راهنماییم کرد چیکار کنم دردم آروم تر شدمن عزیزم ۲ ساعته فول شدم اما فسقلیم پایین نمیومد😂برای همین زمانش طولانی شد...بخداحاظرم قسم بخورم اونطوری که تعریف میکردن نبود البته بدن هم بابدن فرق داره من ترسو هستم اما تحمل دردم بالاست

الهی خدا مادرت رو بیامرزه.منم مادرم رو از دست دادم میفهممت😔😔😔😔

همچنین بی مادری خیلی سخته خیلی 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

باور کن نه...من که مثل روز اولم شدم...

بر اثر زایمان های مکرر این اتفاق میفته...

قبل زایمان ورزش کن گل مغربی استفاده کن تا دهانه رحمت نرم باشه بخیه کمتربخوری...

و اینکه ورزش کگل انجام بده

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
منم اصلا زور نزدم یه صدامم در نیومد پرستارا مونده بودن از حالم ولی نتونستم طبیعی زایمان کنم با ۹ سان ...

یعنی درد نداشتی؟

کارگر منم میگفت کلی رحمش باز شده بوده هی میگفتن زور بزن بچه ت بیاد اینم مقاومت میکرده میگفته بیخود زحمت نکشین هر کار کنین من زایمان نمیکنم 😁😁بااآاااید سزارینم کنین. از آخر سزارینش کردن

آخی عزیزم ایشالا زودی دامنت سبز بشه،منم ب جرات میگم قشنگترین لحظه تس،من سزارینم تجربه دارم،ولی همچین ...

چجوری میشه هم سز امتحان کنی هم طبیعی

مگه نمیگن اولی هرچی باشه بعدی ها هم همونه

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الام بعضی ها میگن نه این چه حرفیه ما مثل شب زفافمون هستم

دقیقا‌‌ ..

زایمان  طبیعی گشادی میاره  من بچه اول طبیعی  بودم  دومی  سز  بازم نیاز به  عمل  زیبایی دارم  اینامیان میگن  تنگیم دروغ میگن تازه بچم  ۲ نیم  بود

من مادرم ۱۰ ماهو خورده ای فوت شده اگه مامای همراه بگیرم کمکم میکنه کسیو ندارم 😭

الهی عزیزدلم. خدا مامانت رو بیامرزه. 

برای من ک نذاشتن ن همسرم و ن مادرم بیاد. گفتن کروناست. بعدشم تا مزخص بشم نزاشتن هیچکی بیاد بالا سرم. چون گفتن بخش پره  و منو تو اتاق زایمان نگه داشته بودن.یه بهیار اومد شب پیشم موند و بچمو نگه داشت. دستش درد نکنه. مامای همراهم نداشتم. همون مامایی ک مسئولم بود هر یه ساعت نیم ساعت میومد باهام حرف میزد و کمکم میکرد و ورزش بهم میداد. خیلی مهربون بود. خدا حفظش کنه. توهم نگرتن نباش عزیزم. 

من مادرم ۱۰ ماهو خورده ای فوت شده اگه مامای همراه بگیرم کمکم میکنه کسیو ندارم 😭

عزیزم روحشون شاد. من بچم بدنیا اومد  نذاشتم مادرم بیاد تو کمکم کنه برم خودمو بشورم زن نظافت چی اونجا بود گفتم به اون بعدش گفتم مامانم بیاد لباس تن نوزاد کنه مامانم هول کرد بلد نبود تنش کنه یا پوشکش کنه گفتیم به همون زنه کمک کرد خدا خیرش بده

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.