2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

خیلی ترسناک بود زایمانت....

من فقط سر زایمان اولم خدماتی با صدای یه کم فقط یه کم بلند گفت خانم سریع بیاید رو تخت... باور نمی کنی، یه هفته افسردگی گرفتم... می گفتم این بامن بد حرف زد  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
من چی بگم ک میفته ۱۴۰۰/۱۱/۲۲ 😅

😂

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز زایمانم رابطه داشتیم یکم خونریزی کردم رفتم بیمارستان فقط من زایمان طبیعی بودم همه علت خونریزی رو فهمیدن خیلی خجالت کشیدم یکی از ماماها گفت چه ریسکی کردی دختر 🤭🤭🤭 شوهرم هم هی میومد پیشم می‌رفت 

تو ی شب کاشتین😂😂😂 ادم با جاریشم هماهنگ میش اخه؟؟

😂😂 چمیدونم خواهر شوهرامم هی میگفتن. البته اون چون دیابت بارداری داشت بچش خیلی چاق شده بود ی هفته جلوتر گفتن باد زایمان کنی آمپول فشار زدن بهش از روز قبل. اما من 40هفته م کامل پر شد دیقیق بود زایمانم. اون ساعت 2 ظهر زایید. من 2  رفتم داخل ساعت 23:45زاییدم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
خانوما من همه چیم در راستای زایمان طبیعیه.  دیروز کلی دکترمو التماس کردم کردم که سزارینم کنه. ف ...

سز اختیاری برای چیه پس خواهر

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.

استاتر دلیل راحت زایمان کردنت چی بود  من همیشه استرس دارم بچم به دنیا اومدنی نتونه پرستار بگیر ...

نه اصلا نگران نباش استرس نداشته باشه،پرستار ماما دکتر  هر چند دقیقه میان بالا سرت چکت میکنن،معاینت میکنن،بالای پنج سانت زود به زود بهت سر میزن،وقتی بالای هشت میرسی تخت زایمان رو اماده میکنن چند نفر بالا سرتن به محض دیدن سر نوزاد میگیرنش وبه شما میگن زور بزن تا جایی که میتونی سرفه کن در کسری از ثانی بچه میفته تو بغلشون زودی میزارن روی سینت بعد میبرنش لای پتو میزارن توی تخت خودش کنارخودت بعدم تجهیزات لازم وکافی هست توی بیمارستان الکی نیست بچه بیفته ،الکی استرس نگیر،

همه که جیغ نمیزنن،بعدم من میترسم زایمانم ۱۴۰۰/۱۰/۱۰بیفته اونم چون رنده همه عالم میخوان بزور بزان خیل ...

ازهرجی بترسی سرت میاد

من انقدزمیترسیدم زایمانم 7/7/99بشه بخاطررندبودن بیمارستان شلوغ و رسیدگی کم که دقیقا همون روززایمانم شد خداروشکرزایشگاه فقط من بودم امااتاق عملها غلغله بود حتی ساک مخصوص مادر به من نرسید داروخونه تموم کرده بود

منکه هی قبل اینکه برم اتاق عمل هی میگفتم توروخدا منو بی حسی بزنید من از بیهوشی میترسم دیگه برام زدن ولی بی خس نمیشدم هی میگفتم توروخدا بهم دست نزنید من حس دارم مرده هی میگفت اگه حس داری پاهاتو بلند کن گفتم نمیتونم ولی انگشتام تکون میخورن بعد یهویی دیدم تو گوش هم یه چیزی گفتن و یهو حال سرگیجه بهم دست داد بعد هی گفتم وای خدا سرم داره گیج میره کمکککک یهو بیهوش شدم یواشکی بیهوشم کرده بودن😂😂😂

چه برادرهای هماهنگی

😁

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

دقیقا 36ساعت هیچی نخوردم جز ی لیوان آبمیوه ک اونم بالا آوردم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم