2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
وااا دقیقا ترس من همینه که لحظه زایمانم هیچکس نیاد بالاسرم

برو خصوصی میان دولتی افتضاااااحهععععععععععهههههههههههههههههههه

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
ینی روغن بخورم باید برم دسشویی دیگ بعد بستری شم ضرر نداست باش برا بچم

ن من خود ماما بهم گفت بخور. مثانه رو هم خودشون خالی میکنن موقع زایمان

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جنسیت بچه هات چیه؟ من میخوام چهارمی رو بیارم ولی دوس دارم پسر بشه جفت بشن خیلی میترسم

من یه پسر داشتم اول بعد ۳تا دختر حالا هفته ۱۴باردارم ان تی گفته احتمالا پسره نمیدونم تا بینم مصلحت خدا چی باشه

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
من دیسک خفیف داشتم رفتم پیش دکتر شیخی متخصص دیسک و ستون فقراته بهش گفتم ام ار ای  داشتم نگاه کر ...

😂 خربزه 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ولی من دخترم خیلی بی جون بود به دنیا اومد سریع بردنش ان ای سی یو ۵ روز زنده بود.   پسرم هم که ...

اخی عزیزم منم زایمان اولم پسرم بعد دو هفته از دنیا رفت خیلی خیلی خاطره بدی بود ولی سال بعدش دخترم اومد و اون روزها کمرنگ شدن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
زایمان اکثرا به مادر میبره. ببین مادرت راحت زایمان کرده یانه

مادر من فوت کرده من خبر ندارم...اطرافیان هم انقدر طرفدار زایمان طبیعی هستن که برا بستن دهن شده به دروغ میگن مال مامانم راحت بوده

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
😂 خواستم برم داخل زایشگاه خواهر شوهرام همه دمدر زایشگاه منتظر جاریم بودن. فکر کردن من میخوام برم بر ...

میزدی در دهنشون مبگفتی من برگ چغندرم دیک؟ ،😒😒😒😒😒😂😂😂🤦🤦

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
همه که جیغ نمیزنن،بعدم من میترسم زایمانم ۱۴۰۰/۱۰/۱۰بیفته اونم چون رنده همه عالم میخوان بزور بزان خیل ...

من چی بگم ک میفته ۱۴۰۰/۱۱/۲۲

😅

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
آره سر بچه خوب نمیشه اولاش😄😄 من دیسک ندارم چجوری با چه ترفندی میشه جور کرد؟؟

نمیدونم والا این دکتر شیخی خیلی وارد بود دست زد پشتم گفت مهره سه و‌چهارت زده بیرون اینو نمیشه گول زد 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نمیشناسمش دکتر ابوترابی جاری منو اختیاری سزارین کرد‌ولی گفته بود بره پیش یک روانپزشک وتظاهر کنه ک ا ...

الان اونم بازی درمیاره جدیدا

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من هفته پیش زایمان کردم عالی بوذ با بی حسی اپیدورال

عزیزم بیمارستان خصوصی بودی؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
آره دختر من دنیا اومد کلش دراز بود نگاش کردم گریم گرفت. اما الان گرد قشنگه قربون کلش بشم😍😍😍

عزیزم خدا حفظش کنه😍😍