2777
2789
عنوان

من دارم پدر میشم برای همسرم و فرزندم خواهشا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آینده نی نی های خوشگلتونو به ما بسپارید.با بیمه زندگی و سرمایه آینده کودکانتان را تضمین کنید.(دریافت اطلاعات و اخذ قرارداد بیمه زندگی و سرمایه پاسارگاد با حضور کارشناسان ما)

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=24747&ChatDate=8-8-1392

فقط با ماهی 30هزار تومان آینده فرزندانتان را تضمین کنید

بیمه پاسارگاد در این بیمه نامه متعهد میشود در صورت حیات بیمه شده در پایان قرارداد، پرداخت اندوخته بعلاوه سود مشارکت در منافع(سود 18 %) به صورت یکجا به بیمه گذار و یا برقراری مستمری از محل اندوخته ایجاد شده خواهد بود.

در صورت فوت بیمه شده ، پرداخت سرمایه بیمه عمر بعلاوه اندوخته تشکیل شده تا زمان فوت به استفاده کننده در قرار داد می باشد.

گر علاقه مند به سرمایه گزاری به این روش برای خود و فرزندانتان هستید فقط با فرستادن 1 ایمیل کارشناسان مارا در کنارتان داشته باشید .
آماده پاسخگویی به همه سوالات شما هستیم.
شماره تماس :093639213244
سامیار مامان 2تیر به طور ناگهانی دنیا اومد و تمام زندگی من و بابایی شد.عاشقتیم کوچولوی من.
چه همسر و پدر مهربونی . انشا الله هر روز وهر روز 3تایی خوشحال و خوشبخت باشید
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
آفرین بر شما همسر و‌پدر دلسوز
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص
💢 سام طب 💢 ‎پخش عمده و تک دستگاهها و مواد موضعی لاغری صد درصد گیاهی با چربی سوزی فوق العاده بالا برای مصارف سالنهای لاغری و خانگی بدون واسطه ، مراکز بهداشتی و درمانی ، فیزیوتراپی ، مراکز آرایشی و بهداشتی ، باشگاه های ورزشی ، ‎تجهیز صفر تا صد سالن های لاغری و انفرادی (مصرف خانگی ) ‎١ . تجهیز سالنهای لاغری با دستگاه های جدید ‎صندلی سونا خشک معمولی و فن دار جدید ‎٢ .فارادیک ١٠ پد ‎٣ .جی فایو ساده و ولم دار ‎٤ .دستگاه ترمودرمی 6 تشکه فن دار که با نمایشگر دما ‎٥ .ترازوی باسکولی 300 کیلویی ‎٦ .کمد کنار تخت در رنگهای مختلف ‎٧ .تخت درجه یک پایه تاشو و ثابت در رنگهای مختلف ‎٨ .کرم دوکاره استایلیش ‎٩ .بادی رپ روغنی جهت ماساژ لاغری ‎١٠ .مانکن استایل جهت کاهش سایز ‎١١ .وکیوم سینه مناسب برای فرم دادن سینه خانم ها با دو رابط و کاپ فیری سایز ‎١٢ .کریزی باشگاهی ‎١٣ .تردمیل باشگاهی ١٤ .تنس فارادیک ١٥ .ویبراتور 16 .روغن لاغری، ریلکسی ... ‎✔️محصولات ما: ژل بی حسی تاتو ، رنگ تاتو ، پاک کننده تاتو ،ترمو درمی,.فارادیک, G5, سونا خشک, سونا خشک جدید دور دیوار دار ، ویبراتور 2دور سالنی , تشکهای حرارتی... ‎✔️مواد لاغری: ‎بادی رپ روغنی خارجی, مانکن استایل, کرم دوقلوی استایلیش, جلبک زرشکی و سبز, بادی رپ قهوه ای,پارافین و ژل, بادی شوک ‎✔️تجهیزات سالنی : ‎تخت پایه تاشو درجه یک و دو, تخت پایه ثابت, کمد کنار تخت کاملا mdf در رنگهای (صورتی ,مشکی,سفید,قرمز و قهوهای و.... ) ‎آموزش کاملا حرفه ای جهت کار با دستگاههای لاغری و استفاده موادهای موضعی جلبکها و بادی رپ های روغنی جهت سالنهای لاغری و مصارف خانگی . ‎کاهش وزن تضمینی و بدون برگشت و عوارض و مشاوره رایگان ☎️ ‎تلفن تماس و مشاوره: ٠٢١٦٦٩٥٣٨٧١ ٠٩١٢٥٢١٢٧٤٨ samteb.ir ‎کانال : samtebnet ‎اینستاگرام : @sam_teb