2777
2789
عنوان

من دارم پدر میشم برای همسرم و فرزندم خواهشا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 37 پست
خانم مونی از راهنماییتون واقعا ممنونم من و خانوادش همه سعیمون بر این هست که اروم باشه و توکل به خدا داشته باشه از همه خانم ها واقعا ممنونم

خدا جون بابت تمام نعمتات شکرت خیلی دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جــــــــــــــونم!
عزیز دلم!!
الهی!
چه اسم قشنگی!
نامدار باشه الهی!
انشالله که قدمش خیره و با خودش کلی روشنایی و برکت و خوشی میاره!
مــن خــودم هــســتــم و یــک حــس غــریــب،کــه بــه صــد عــشــق و هــوس مــی ارزد!
درهرصورت براتون آرزوی خوشی و سلامتی و خوشبختی دارم!
انشالله که نورا خانم به سلامتی و خوشی دنیا میاد!
مــن خــودم هــســتــم و یــک حــس غــریــب،کــه بــه صــد عــشــق و هــوس مــی ارزد!
یادتون باشه بارداری و زایمان یه روند خیلی خیلی طبیعی درنسل بشریت بوده و هیج زمانی بااسترس و نگرانی همراه نبوده چون خدای نکرده بیماری که نیست.
متاسفانه جوی که ایجادشده که بیشترهم پزشکان توش دخیلن جو استرس و نگرانی از تستهای مختلف و بی نتیجه کرفته تا نکرانیهای بی مورد باعث شده اکثرزنان بارداراین مسیله رو خیلی پیچیده ببینند
همه فراموش کردن که زمانی همه طفلشون رو درخانه به دنیا میاوردن!!الان بااین همه تجهیزات و پیشرفت علم بعیده که مشکل خاصی پیش بیاد.هرچند که هرچه از دوست رسد نیکوست...
توکل به خدا.این روزها میگذره