2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصولن تب نشان از عفونته   شاید عفونت ادراری  مثانه یا چیزی باشه حتما ببر دکتر  اینجا که کسی نمیتونه کمکت کنه   انشاالله چیزی نیست

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

بزار امبولانس بیاد چک کنه بهتر از اینه که دست رو دست بزاری لااقل خیالت راحت میشه. مسکن نده بهش اگر وردش شدید شد متوجه بشی

دوراز جون دخترت ان شاالله که چیزیش نباشه  اینو لرای تجربه میگم  دوست من خونه مادربزرگش تو روستا بودشب  دلش درد میگیره دوتا ژلوفن میخوره و نبات داغ و بعد میخوابه و دیگه بیدار نشد. اپاندیسش تو خواب ترکیده بود

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

عزیزم بیمارستان ببرش الان ممکنه اپاندیس باشه تا صیح خطرناکه از کرونا هم میترسی دخترت اول تو ماشین باشه برو با دکتر حرف بزن الکل و ماسک ببر ضد عفونی بکن بعد دخترت رو ببر دکتر معاینه کنه 

2810