2777
2789
عنوان

کسی می شناسید فرزند نامشروع باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 57777 بازدید | 138 پست
ارع دیدم یه خانواده به فرزندی گرفتنش روزاولی ک دنیااومد خیلیم دوسش داشتن اماخب تازه ۶ سالشه  ...

اره همین طوره

اما بی تاثیر هم نیست متاسفانه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی خواهر و برادر رابطه داشتن خواهره حامله میشه بچش بدنیا میاد 

بیمارستان متوجه میشه ک کار برادره اس زنگ میزنه بهزیستی 

هم بچه و هم مادر بچه رو میبرن چون مادر بچه زیر ۱۸ سالش بوده 

برادره خیلی تلاش میکنه میگه خودم از خواهرم و بچش نگهداری میکنم و...

بچشون پسر و سالم و سلامت بوده 

با اینک از ی خواهر و برادر بوده 

🙁 واقعا اون بچه هیچ گناهی نداره  خدایی چطور میخوان قیامت جواب بدن  تازه متاسفانه روی ب ...

همه آدم ها باید مطابق عقل شون رفتار کنند جایی که انسان خارج از اختیارش باشه گناهی براش نوشته نمیشه در عوض اون گناه برای عامل زنازادگی نوشته میشه.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
😕🙁 خدا هدایتش کنه انشالله 🙁🤲 خودش مطلع هستش؟؟ 

به نظرم

چون خودش می دونه مادرش چه هرزه ای بوده

چون مادرش قبلا شوهر و بچه داشته و عاشق یه مرد متاهل میشه و با مرد متاهل فرار می کنه و بعد از ارتباطات چون اینو باردار میشن زنه از شوهر اول طلاق میگیره و بچه خودش رو ول می کنه میشه زن دوم این مرده 

الان هم طرف دقیقا شده عین مادرش و شده یه هرزه 

یکی از دوستام نامزد بود با شوهرش ولی عقد نبود، چون خواهر قبلیش تو عقد باردار شده بود باش اجازه نمی‌ ...

خب نامزدبودن صیغه محرمیت صددرصد خوندن، فقط عقد رسمی محضری نکردن، گناهی مرتکب نشدن که... 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
ی خواهر و برادر رابطه داشتن خواهره حامله میشه بچش بدنیا میاد  بیمارستان متوجه میشه ک کار برادر ...

😱😱

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
🙁 واقعا اون بچه هیچ گناهی نداره  خدایی چطور میخوان قیامت جواب بدن  تازه متاسفانه روی ب ...

من خودم تا مدت ها دلم برای اون بچه میسوخت، بد تر اینکه اولی دختر بود دومی پسر ..علاوه بر اون دلایل دیگه جنسیت هم برتری داده بود بچه دوم رو

اینک نامشروع نیس صیغه بودن 

میگن تموم شده بود مدتش اینا . داستان خیلی سال پیشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
بله دیدم مادرش مترجم پرواز بوده و از پدر امریکایی  ولی به ازدواج ختم نشده و خانم بچه رو نگه ...

اصل از پیش تعیین شده نیست که 

بگیم هرکس نتیجه این دسته رابطه بوده

بده که اما متاسفانه بی تاثیر نیست اما قرار نیست که شامل حال همشون بشه که 

الحمدلله که انسان شریفی شده 

انشاالله که همگی مون هدایت بشیم عاقبت مون ختم به خیر بشه 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
خب نامزدبودن صیغه محرمیت صددرصد خوندن، فقط عقد رسمی محضری نکردن، گناهی مرتکب نشدن که... 

نه هیچ صیغه ای نبوده،فقط اومده بودن خواستگاری بالای دختره گفته باشه اوکی ولی تا شب عروسی فقط در حد اینکه باهم برید بیرون .دیگه هیچ محرمیتی نداشتن باهم.

همه آدم ها باید مطابق عقل شون رفتار کنند جایی که انسان خارج از اختیارش باشه گناهی براش نوشته نمیشه د ...

بله همین طوره 

معلومه که ربطی به اون بچه نداره و اون که گناهی مرتکب نشده 

به نظرم چون خودش می دونه مادرش چه هرزه ای بوده چون مادرش قبلا شوهر و بچه داشته و عاشق یه مرد متاهل ...

😕😕😕

انشاالله که راه درست و پیدا کنه 

خیلی دلم شکست باتاپیکتون، خودمو جای اون بچه ها گذاشتم، به کدامین گناه ناکرده حساب پس بدن😓، دیدگاهمونو لطفا تغییربدیم.... 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).