2777
2789
عنوان

متاسفم واستون فقط همین💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 134 پست
چرا گفتی عزیزم 😞ولی خب من نتونستم خودمو کنترل کنم این چیزایی ک گفتن لایق من نیس💔💔

دریا 

اون تاپیک لعنتیت که رمز چالشتو گذاشتی رو بذار تو خذف تاپیک پاک شه 

دوست داری بیشتر توهین شه 

بیشتر غمگین شه 

چرا متوجه نیستی آخه

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
دریا  اون تاپیک لعنتیت که رمز چالشتو گذاشتی رو بذار تو خذف تاپیک پاک شه  دوست داری بیشتر ...

باشه عزیزم🙂💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم🙂💔

همین الان بذار 

بازم چالش خواستی بذاری رمز نده به کسی

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
وای گندش بزنن خیلیاش نخوندم استغفرلله استغفرلله فقط اونکه میخواست بخندونتت:)))  هق من‌ چالشتو ...

💔😂بیخی دیگه مهم نی چی گفتن🥲😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
همین الان بذار  بازم چالش خواستی بذاری رمز نده به کسی

💋💕

از یه احمق نپرس چرا احمقه، به یه احمق نگو که احمقه فقط ولش کن بذار تو دنیای خودش خوش باشه، کسیکه اینهمه فحش میده مطمئنا کلی مشکل روحی روانی خونوادگی و غیره داره...من باشم نه چالش میزارم نه برام مهمه که نظرشونو بدونم، خیلی از ادمای نی نی سایت از نظر روانی مشکل دارن 

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
چرا لینکی نمیشهها

اشتب کپی کردی😐

نکته عجیب این بود ک چقد پسر زیاد هس تو سایت خیلیاشونم کاربریشون خانومه

😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2810