2777
2789
😐😐 خواهشا راه کار الکی ندید

الکی نیست واقعی تضمینی دربست میره اون دنیا 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جای مادرش بودم چنان دست پسر رو داغ میزاشتم که تا آخر عمرش یادش نره

مقصر اصلی پدر و مادر هستن ک باعث این شدن

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
چرا نداره؟؟؟ حتما مامان باباش جیزی نمیگن به پسره دیکه.وگرنه نباید بهش اجازه میدادن با دخترشون این ک ...

موافقم پدرش باید الان بزنه دست پسره رو قلم کنه ک دفه بعدی جرات نکنه اینکارو تکرار کنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
ای وااای عزیزم خودتی؟  چه بد و چه بیشعور  پدر و مادرش موقع تربیت کردن چیکار میکردن؟؟

بله خودمم 

پدر مادر فقط پسرو تحویل گرفتن و دختر رو کوزت و غلام حلقه به گوش کردن

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)
کتک خوردن خواهر برادر ربطی به فرق گذاشتن نداره

چراا داره اگه فرق نمیزاشتن میومدن جلوی پسر رو میگرفتن 

من اگه داداشم همچین غلطی کنه بابام دستشو میشکنه 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین
واسه همه چی میگین به من چه به تو چه سرتون توی چیز مردم نباشه پس توی این مبحث هم دخالت نکنین

بابا این خودشه

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.