2777
2789
بیخیالش همیشه همینطوره بی جنبه ها زیادن

دقیقا 😁😍😍

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر 15 سالش باشه میتونه همونقدی که خورده بزنه و داداشش فک نکنه خبریه سوارش بشه هی بزنه این بخوره

حالا بین خواهر برادرا از این دعواها زیاد پیش میاد من و خواهرم این قد دعوا میکردیم همیشه گیس و گیس کشی بود😂😂😂

حالا هم ب نظرم اسی اگه خورده باید حتما بزنه

ولی هیچ وقت نباید یه پسر دست رو دختر بلند کنه

اینو از بچگی باید به پسرا یاد بدن

تا فردا روزی تو خیابون به دخترا تعرض نکنن و حرمت نگه دارن

ببین پسرا خیلی از دخترا قوی ترن ها...من یه بچه شش ساله فضول خیلی فضولی میکرد بش حرف زدم با مشت زد ب ...

اگه مادرش نبود از پسش برنمیومدی؟ آدم که باداداشش این حرفا رو نداره یگی خورد باید یکی محکمترشو بزنه فک نکنن ضعیفی 

فک نکنم در این حد خواهرشو زده باشه و پدرو مادرش بی تفاوت بمونن! کل قضیه رو استارتر تعریف کرده؟

خب داره میگه فرق میزارن دیگه.اینقد هوای پسرو دارن که جرات کرده اینطووری خواهرشو کتک بزنه

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

من سه تا داداش بزرگتر از خودم داشتم باداداش سومیه همیشه در جنگ بودیم هرچقدر میزد میخورد ازم حتی یادمه یه بار با هم دعوا کردیم منم یه آیینه شکسته دستم بود دستمو گرفت منم محکم دستمو از دستش کشیدم بیرون طفلی دستش پارچه شد 😁😁😁 مامانم بیشتر با هر دوتامون دعوا میکرد ولی پدر خدابیامرزو وقتی یه روز داداش بزرگم باهام دعوا کرد و من گریه کردم با داداشم یه دعوایی کرد که اونم نشست گریه کرد بعد اون دیگه کاری باهام نداشت .

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
خب شاید زورش کمه و داداشش هیکلیه ، حالا اینم بزنه که اینجوری کبودو خون الود نمیشه.

باشه بابا زن خیلی ضعیف و تو سری خوره و نمیتونه از پس خودش بربیاد و هر کی خواست بزنتش نمیتونه از خودش دفاع کنه حق با همه ی شماهاست برین از کوچیکتر از خودتونم کتک بخورین و توجیح کنین که اون پسره من دخترم ضعیفم

اگه مادرش نبود از پسش برنمیومدی؟ آدم که باداداشش این حرفا رو نداره یگی خورد باید یکی محکمترشو بزنه ف ...

خب منم همینو میگم حیف ک مامانش اونجا بود😂😂😂    منم از داداشام کتک خوردم ازم بزرگترن ولی هیچوقت نتونستم از خودم دفاع کنم😢😧😧

خودت باش،قرار نیست همه ازت خوششون بیاد.👍💙لینک حذف تاپیک ها
خب داره میگه فرق میزارن دیگه.اینقد هوای پسرو دارن که جرات کرده اینطووری خواهرشو کتک بزنه

داداش من هرروز از بابام سر ناسازگاری با من کتک میخورد باز از موضعش کنار نمیرفت روز از نو روزی از نو! بزن بزن بین خواهر برادرا طبیعیه باید یاد بگیری چجوری از خودت دفاع کنی تا بعدا عقده نشه! الانم باهمون داداشم خیلی دوست و صمیمی هستیم انگار نه انگار داداشمو بابام بخاطر من از خونه بیرون کرد😂