2777
2789
عنوان

زن همسایه از حسودی این حرفو میزنه یا خیر خواهی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 45 پست

بنظرم خودت بهتر صلاح زندگیتو میدونی.

برو خونه رو بخر .اگه شوعرت قدر ندونس.دوباره خالی کن خونه رو برو مستاجر.اما خونه خودتو داشته باش.

دنیا دوروزه.وقتی میتونی تو چهار دیواری خودت بمونی چرا مستاجر موندی.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
یعنی هنوز یبار نشده تاپیک بزنی نگی ارث دو میلیاردی دارب. تا این جمله رو تو تاپیکا میبینم میدونم تویی

شش میلیارده دومیلیاردش الان میتونم استفاده کنم توهم اگ داشتی فکرت درگیر میشد عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه بخر به نام خودت... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خونه بخر فردا پولت بی ارزش میشه همین الان داره پولت بی ارزش میشه

یه قانونی هست که میگه :هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی  

عزیزم شما خونه ات رو بخر و بزن به اسم خودت چون اگه پولت رو بذاری بانک چند وقت دیگه دوچرخه هم نمیتونی بخری ...

تو زندگی مشترک من و تو نداریم  مستاجر باشی خودت اذیت میشی. حالا شوهرت هم بعدا خونه خرید چه بهتر...اگه اهل پس انداز نیست سعی کن تو جمع کنی مثلا طلا و سکه بخر.

قطعا بخر خونه رو برای اسایش خودت و بچهات میخری مگه برای مردمه 

رفت و امدت کم کن باهاش

همسایه چیه ک اینقد باهاش اوکی میشی اخه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

سریع پولت رو به ملک تبدیل کن اونم به اسم خودت  اون خانومم یا عاقل نیست یا دلسوز شما نیست که در هر صورت بهت ضربه میزنه ازش دوری کن

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

خونه بخر به اسم خودت ماشین بخر به اسم خودت به اسم شوهرت نزن ، پس اندازی داشته باش بذار بانک شهر سودش بگیر 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘