تقریبا از همه زندگی هم خبر داریم اون ده سال از من بزرگتره به نظرتون درست داره منو راهنمایی میکنه ؟من سن سالی ندارم ۲۵سالمه دوتا بچه دارم پدر مادرمم فوت شدن شوهرم خیلی بیخیاله به فکر جمع کردن اینا نیست کلا زیادم باهم اوکی نیسیم من دومیلیارد از پدرم ارث دارم بهش گفتم اگه نزدیک خونه بابات نباشیم ب اسم خودم خونه میگیرم از مستاجری راحت شیم اونم قبول کرد من جهازمم کامل بود ماشینم خریدم کلیم پول خرج کردم دوستم میگه شده باشه بیست سال مستاجر باش ولی خونه نخر به تو ربط نداره که بخوای خونه بگیری خودشون خونه دارن ولی خیلی زجر کشیدن تا خونه دار شدن حالا چون زیاد رفت امد داریم میگن مستاجر باش خونه نخر ب تو ربط نداره مامان باباش یا خودش باید کاری کنن خودشون باای وجود ک خونه ماشبن دارن شوهره اهله خرج کردن نیس بچه هاش همه چی تو دلشون مونده حتی خوراکی وقتی میان خونمون پذیرایی میکنم انگا نخوردن تو عمرشون
به اون چه اخه چرا همه چیو به بقیه میگید . خونه بخری به اسم خودته دیگه . خونه بخر و تمام
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا نخری بخر اما اما اما ب اسم خودت برای خانوادت برای آرامش بچه هات تاکید میکنم ب اسم خودت ......درکل پولاتو برا شوهرت خرج نکن بده طلا و ملک نگهشون دار اینجوری شوهرتم همش دنبالت
درسته حرف هاش درباره خاندان شوهرت درسته اما خونه برات سرمایه میشه و فقط بادت باشه به اسم خودت بگیری حتی شده بگیر بده دست مستاجر خودت برو مستاجری ولی خونه بگیر