2777
2789
عنوان

زمین خوردم باردارم بنظرتون مشکلی پیش میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 58 پست
مشکلی پیش اومده بود؟

چندتا لک دیدم فقط 

خون ریزی اتفاق نیوفتاد 

نه خداروشکر بچه چیزیش نشد 

البته  بچه بزرگ بود ۷ماه

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر. کن به گوی جادوییم یه نگاه بندازم ... دِ برو دکتر خواهرِ من 

والا من نمیدونم چجوری انقدر ریلکسن

من پسرم بی هوا پاش خورد تو شکمم ، اونم نه خیلی محکم

چند ساعت با شوهرم درگیر دکترا بودیم تو مطبا 

تا مطمین نشدیم هیچی نیست برنگشتیم خونه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من کل دوران بارداریم مخصوصا ۳ماه آخر همش زمین میخوردم  توی خیااااابووون     تعادل نداشتم    همه ی شلوارام زانوهاشون پاره بود عین پسر بچه های ۷   ۸ساله🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هیچی هم نشد

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
2805
والا من نمیدونم چجوری انقدر ریلکسن من پسرم بی هوا پاش خورد تو شکمم ، اونم نه خیلی محکم چند ساعت با ...

اخه منم قبلا سر یه چیزایی رفتم سونو بقول تو شوهرمو تا عصر درگیر دکتر کردم یبارش چند قطره اب اومده بود یبارش هم یادم نیس چرا ...شاید برا اینم رفتم ولی خب ادم نمیخواد برا هرچیزی بره دکتر 

نه پسره ،مگه دختره چی میشه؟

میگن مامانایی ک دختر دارن میخورن زمین🤕

خاله ام وقنی مامانم میوفتاده میگفته پاشو پاشو، دخترم میخواد بزائه حتما!!🤕 دختر دوس نداشتن! حالا خاله ام میگه کاش ۳_۴تا دختر داشتم😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من کل دوران بارداریم مخصوصا ۳ماه آخر همش زمین میخوردم  توی خیااااابووون     تعادل ندا ...

منم خیلی پام اینا پیچ میخوره صندل های خونه هم یخورده لژ داره در حد ۴ سانت نکنه از اون باشه؟

والا من نمیدونم چجوری انقدر ریلکسن من پسرم بی هوا پاش خورد تو شکمم ، اونم نه خیلی محکم چند ساعت با ...

نگرانش نکنید شما هم بیخودی رفتی دکتر پس کیسه آب واسه چیه دور بچه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نگرانش نکنید شما هم بیخودی رفتی دکتر پس کیسه آب واسه چیه دور بچه 

من سر همین زمین خوردن اتفاق بدی دیدم از زن عموی خودم

عنوان نکردم که استرس استارتر زیاد نشه

به هرحال تو بارداری نمیشه همه چیطو سرسری گرفت

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
دختر واقعا خیلی شیرینه ولی خب قدیمی ها نمیدونم چه مشکلی باهاش دارن

🤕کسی منو زیاد دوس نداشت

حالا هر وقت کار دارن من باید حاضر باشم

💔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
میگن مامانایی ک دختر دارن میخورن زمین🤕 خاله ام وقنی مامانم میوفتاده میگفته پاشو پاشو، دخترم میخواد ...

من پسر داشتم  ولی همش میخوردم زمین   ربطی به جنسیت بچه نداره دوران بارداری مرکز سقل بدن تغییر میکنه و تعادل از بین میره برای همین

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
2810