2777
2789
عنوان

زمین خوردم باردارم بنظرتون مشکلی پیش میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 58 پست
نه بگو اتفاقا من واقع بینم زود استرس نمیگیرم

بنده خدا تو خیابون با باسن خورده بود زمین

ماه های ۷ و ۸ بود فک کنم

بچه بدنیا اومد لگنش در رقته بود در اثر همون ضربه

اینا نفهمیده بودن چون پیگیر نشده بود

بچه رو تا چن وقت عمل میکردن فقط

الانم یکم بد راه میره ،کفش مخصوص میخرن براش ،دخترهم هست 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای برعکس خونواده خودم، خونواده شوهرم دختر دوس دارن اما پسر دارن🤕 شانس منم برا دختر دار شدن خیلییی ...

اره من یه پسر دارم

الان دختر باردارم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
2805
بمیرم براش این موقع سونو مشخص میشد؟

نمیدونم بخدا ولی فک کنم اره

منم ازچهار پایه لیز خوردافتادم پایین من ۵ ماهم بود  بقدری شکمم درد میکرد رفتم دکتر گفت چیزبی نیس 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
خوبه مال شما ها مث ماها ۲ به ۱ تقسیم میکنن خانواده شوهر من پدرشوهرم اینا به خواهراشون چندرعاز پول جم ...

این دیگه واقعا ظلمه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اره من یه پسر دارم الان دختر باردارم

خداروشکر🌸

ایشالله بسلامتی دنیا بیاد⚘

دعا کنین منم دختردار بشم🙏🏻

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴