سلام دوستان میخواستم بدونم قرص ویتارا واسه افزایش قد خوبه؟اخه خیلی تعریف میکنن ازش شما استفاده کردین ازش؟یا تو دورو وریاتون کسیو میشناسین که استفاده کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟
داداشم ی قرص از آلمان براش آوردن ۵سانت تو ۳ماه قد کشیده.
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
داداشم ی قرص از آلمان براش آوردن ۵سانت تو ۳ماه قد کشیده.
ای وای منم میخوام من ۱۵۸ ام😫🧡
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسمشو نمیدونم چیه. ولی خب باید صفحات رشدت بسته نشده باشه. داداشم قدش کوتاه بود تو پسرها. الان داره خیلی بهتر میشه.
خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت
اسمشو نمیدونم چیه. ولی خب باید صفحات رشدت بسته نشده باشه. داداشم قدش کوتاه بود تو پسرها. الان داره خ ...
فک کنم صفحات رشدم بسته شده باشن و دیگه حالت غضروفی نباشه 🥺
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
والا به ی نفر گفتیم براش خرید تو آلمان. بنده خدا انقدر وضعش خوب بود پولش را نگرفت. ولی مثلا شاید حدود ۲ تومن
اسم قرصو میتونی بهم بگی؟؟منم داداشم کوتاهه براش ببرم
میگم عکسشو بفرسته میفرستم