2777
2789
عنوان

رابطتون با جاریتون چجوریه

133 بازدید | 12 پست

من جاریم پشت سرم چاپلوسی خانواده شوهرمو میکنه بعد بمن که میرسه پشت سرشون حرف میزنه یا چندین بار بهم ثابت شده که پشتم از دهنم رفته حرف زده گفته 

بعد من شوهرم و برادرشوهرم همکارن بعد یه جلسه یرای خانمای کارمندا گذاشتن قبلا پارسال یبار این جلسه رو گذاشته بودن ما گفتیم ب بهشون اسمه خانمشو نوشت با من اومد بعد یجوری اخر سر یه هزینه ای میریزن برای خانمای کارکنان شرکت

بعد حالا شوهرم زنگ زده دوباره زنگ بزن ب جاریت بگو که اسمشو بنویسن باهات بیاد 

بعد من پیش خودم میگم چرا من باید ب همچین ادمی سود برسونم مگه من واسطم این وسط خیلی ازشون خیر دیدم که خیر برسونم همش با خودم درگیرم 

پیش خودم میگم نکنه بدجنسی باشه کارم چون اصن نمیتونم در حق کسی بدجنسی کنم .من میگم شوهره خودشم کارمنده اون شرکته چرا من باید بدووم برم به اون بگم کلا بحث این جلسه نیس کلا میگم چرا من باید فکر سود رسوندن باشم 

شما بودید چکار میکردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مهربـون باش. نه بدجنس.کلا جلوش حرف نزن. باهاش مراوده نداشته باش. سلام خداحافظ. همین.

در این مورد یا موارد مشابه بهش بگو. اما باهاش صمیمی نشو و هیچوقت روش حساب نکن

جاری من فوق لیسانس زبان داره میاد تو جمع خانواده یا انگلیسی حرف میزنه یاهمش شاگردم شاگردم میکنه و ویس انگلیسی می‌فرسته به شاگرداش انگار که فقط نقطه قوت واعتماد به نفسش انگلیسی حرف زدنشه