هر سری میاد خونمون شربتی چیزی میذارم جلوش هی یخ لیولنو میکنه تو دهنش دوباره برمیگردونه تو لیوان .یه بار هم تذکر دادم غیر مستقیم اونم گفت من یخ دوس دارم.خدایا این ادمای چندشو از زندگیم دور کن دیگه تحمل ندارم.صرفا جهت درد دل
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم خودت داری میگی وسواسی و واقعا هم هستی. آخه لیوان کسی رو دور انداختن هر چی هم طرف کثیف باشه واقعا کار نرمالی نیست. به نظرم دنبال درمان باش تا از این بدتر نشدی
خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄 𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانمتمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
اول خودت برو پیش یه مشاور برای وسواسیت (علاوه بر وسواس تمیزی،وسواس فکری هم داری،چون هنوزم داری به اون یخ و لیوان فکر می کنی)و اینکه خوب نیست آدم به دهن مهمونش نگاه کنه،تجسس نکن تا حالت بد نشه،یکی از آداب غذا خوردن و پذیرایی اینه که به صورت همدیگه نگاه نکنیم(بخاطر همین چیزا گفتن)،و اینکه تو مادر اون دختر نیستی که انقدر حرص می خوری
عزیزم خودت داری میگی وسواسی و واقعا هم هستی. آخه لیوان کسی رو دور انداختن هر چی هم طرف کثیف با ...
باورت میشه من هیچ مشکلی نداشتم قبل از ازدواج .؟تمیز بودم اما وسواس نداشتم .بعد از عقدم تا الان که ۵ سال از ازدواجم میگذره از بس اینا کثیف کاری کردن من وسواس گرفتم.ببخشید اینو میگم مثلا میرفتم تو حیاطشون میدیدم برادر شوهرم استفراغ کرده تو حیاط ولش کرده رفته بعد بچه خواهر شوهرم میره پاشو میکنه توش برمیگرده .بخدا هر کی جای من بود وسواس میگرفت
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰