2777
2789
عنوان

من وسواس دارم .دختر خاهرشوهرم ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت داری میگی وسواسی و واقعا هم هستی.  آخه لیوان کسی رو دور انداختن هر چی هم طرف کثیف باشه واقعا کار نرمالی نیست. به نظرم دنبال درمان باش تا از این بدتر نشدی 

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
من که ۲۳سالمه اینکارو میکنم😐😑

واقعا😂😂وای خدایا

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

درسته رفتارشون خوب نیست و آدم عصبی میشه 

ولی اسی تو هم اخلاقت خیلی تو مخه ، جاریه منم خیلی وسواسه یه بار نزدیکش رفتم از بوی عرقش حالم بهم خورد 🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢 

همیشه سعی کن خودت تمیز باشی ‌و اخلاقت خوب باشه به دیگران چیکار داری اخه 

اول خودت برو پیش یه مشاور برای وسواسیت (علاوه بر وسواس تمیزی،وسواس فکری هم داری،چون هنوزم داری به اون یخ و لیوان فکر می کنی)و اینکه خوب نیست آدم به دهن مهمونش نگاه کنه،تجسس نکن تا حالت بد نشه،یکی از آداب غذا خوردن و پذیرایی اینه که به صورت همدیگه نگاه نکنیم(بخاطر همین چیزا گفتن)،و اینکه تو مادر اون دختر نیستی که انقدر حرص می خوری

عزیزم خودت داری میگی وسواسی و واقعا هم هستی.  آخه لیوان کسی رو دور انداختن هر چی هم طرف کثیف با ...

باورت میشه من هیچ مشکلی نداشتم قبل از ازدواج .؟تمیز بودم اما وسواس نداشتم .بعد از عقدم تا الان که ۵ سال از ازدواجم میگذره از بس اینا کثیف کاری کردن من وسواس گرفتم.ببخشید اینو میگم مثلا میرفتم تو حیاطشون میدیدم برادر شوهرم استفراغ کرده تو حیاط ولش کرده رفته بعد بچه خواهر شوهرم میره پاشو میکنه توش برمیگرده .بخدا هر کی جای من بود وسواس میگرفت

عزیزم شما وسواس عملی دارید

ریشه وسواس هم اضطرابه

حتما برو پیش روانشناس

این کار شاید برای یه دختر۱۲ساله  مناسب نباشه

ولی اصلا چندش به نظر نمیاد 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
اول خودت برو پیش یه مشاور برای وسواسیت (علاوه بر وسواس تمیزی،وسواس فکری هم داری،چون هنوزم داری به او ...

یعنی یکی بیاد خونه تو بعد نیم ساعت تموم یخای لیوانو هی بکنه تو دهنش هی تفش کنه تو لیوان حالت به هم نمیخوره واقعا؟

وای لعنت ب وسواس منم دیشب مهمون داشتم سرویس بهداشتی رو کثیف کرده بودن از صب تاحالا چنبار با وایتکسو جرمگیر شستم دلم راحت نمبش😭

نفسم ب نفستون بنده اهوراوملورین مامان❤خدایا شکرت خانوادمون ۴تایی شد🙏