2777
2789
عنوان

من وسواس دارم .دختر خاهرشوهرم ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 140 پست
حالا ببین من که از نزدیک این چیزا رو میبینم چه بلایی سرم میاد.

قشنگ همه چیاتصورکردم بیشترم به مادرش لجم گرفته بنظرمن به همسرت بگویه جوری بهشون حالی کنه اخه اینجوری نمیشه که بخوان سوهان روحت بشن.بلاخره اگه میدونن تووسواس داری باااایدبهت احترام بزارن همونطور که توداری به این اداب زشتشون احترام میزاری وچیزی نمیگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ همه چیاتصورکردم بیشترم به مادرش لجم گرفته بنظرمن به همسرت بگویه جوری بهشون حالی کنه اخه اینجوری ...

والا شوهرم خودش زخم زبون میزنه بهم چون فکر میکنه خانوادش خیلی تمیز هستن.البته من خودم دارم به خودم کمک میکنم تا جایی که بتونم سعی میکنم باهاشون همسفره نشم یا سعی میکنم زیاد مثل قبل نذارم بیان خونم.

هوس کردم برم یخ بردارم😌💔😐😂

😁😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
والا شوهرم خودش زخم زبون میزنه بهم چون فکر میکنه خانوادش خیلی تمیز هستن.البته من خودم دارم به خودم ک ...

بهترین کارهمینه چون اگه شوهرتم بخواددرکت نکنه خودت بایدبفکرخودت باشی وارتباطتا کم کنی 

بخدا باز لیوانو لیس میزنه .میوه میذارم میاد اب پرتقالی که ریخته تو بشقاب با زبونش لیس میزنه😐

تو حساس نشو اصلا نیگاش نکن

بچس دیگه بزرگتربشه خوب میشه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم