2777
2789
عنوان

من وسواس دارم .دختر خاهرشوهرم ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 140 پست
اخه ۱۲ ساله که دیگه بچه نیس والله توفامیل ما دخترای ۱۲ ساله خیلی فهمیده تر رفتار میکنن😕از الان باید ...

خب یچه ها خیلی باهم فرق دارن نمیفهمن واقعا یه سریشون، پسر دایی من ۱۲سالشه سر همه جا میره همه کاری میکنه همش سوال میپرسه و فضولی میکنه ،پسر خالم ۱۶ سالشه ولی بیش فعال و مدام در حال بالا پایین پریدن و راه رفتن و حرف زدن و به شدتم ساده، کلا بچه ها مث هم نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ۱۲ ساله که دیگه بچه نیس والله توفامیل ما دخترای ۱۲ ساله خیلی فهمیده تر رفتار میکنن😕از الان باید ...

اره اصلا یه وضعی .بخدا دختر سیزده ساله تو فامیل ما عروس شده بعد این انقدر کثیف کاری میکنه .حالا نمیگم بره عروس بشه تو این سن اما حداقل انقدر چندش نباشه

عددی سنش ۱۲ هست قدش دوبرابر منه هیکلش هم درشت .دقیقا اندازه شوهرمه

چه ربطی داره؟

اون یه دختر 12 ساله هست حالا با هر قد و هیکلی

انقدر بدم میاد از آدمایی که سن رو با هیکل قاتی میکنن من قدم کوتاه و ریزه هستم بهم میگن تو چی میگی با این هیکل بچگونه... 21 سالمه ولی

اون دختر هم 12 سالشه چون هیکلیه دلیل نمیشه بیش تر از سنش ازش انتظار داشته باشن

چه ربطی داره؟ اون یه دختر 12 ساله هست حالا با هر قد و هیکلی انقدر بدم میاد از آدمایی که سن رو ب ...

من کسیو با قدش نمیسنجم فقط دارم میگم این رفتار برازنده یه دختر ۱۲ ساله نیست کار یه بچه ۳ ساله هست .

دیگه کاری کردم که نیاد خونم زیاد .چون ۵ تا لیوانمو بخاطرش انداختم بیرون.

چرامیندازی دور براش جداکن 

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
تو خونه خودش اصلا بره کف سالن دستشویی کنه به من چه .اما اونا از وسواس من خبر دارن نمیکنن تذکر بدن به ...

مهمونته.یخه خودشه.من باشم تازه دعواتم میکنم.میگم برا چی به دخترم گیر میدی تو مشکل داری نه اون.اون نرماله

چرامیندازی دور براش جداکن 

اخه مثلا میرفت من میگفتم حالا حالاها نمیاد و لیوانو مینداختم میرفت بعد از شانس بدم دوباره یه موضوعی پیش میومد این پیداش میشد .همینطوری شد که ۵ تا لیوانم رفت تو اشغالا .بگذریم که شوهرم متوجه شد یه بارشو و دعوام کرد