2777
2789
عنوان

من وسواس دارم .دختر خاهرشوهرم ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 140 پست
باز لیوانو لیس میزنه😐

اصن نوشیدنی هیچی نیار.

بچه ام نیس که بگیم سرش نمیشه.همشون لوس بار اومدن.

الان دختر خاله منم 13 سالشه خیلی لوسه و جیغ جیغو.همشم با بچه داییم که 6 سالشه دعوا میکنه و میزنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۲ سالشه ولی رفتارش بده ...مامانش باید بهش تذکر بده جدا از وسواس بودن تو برا یه دختر ۱۲ ساله بدنیس ت ...

منم از همین رفتارش بدم میاد هیکلش اندازه شوهرمه .مامانش تذکر چی بده اخه وقتی خودش از دخترش کثیفتره .مامانه اومد خونمون پفک گذاشتم جلوش گفت ابغوره داری گفتم اره اوردم براش ریخت قاطی این پفکا یک لجن بازاری راه انداخت که میخواستم بالا بیارم .حالا من سالی یه بارم خونش نمیرم .خب بگو خانم محترم این کثافت کاریا رو تو خونه خودت انجام بده

خب مشکله توعه مشکله اون‌نیست تو باید وسواستو درمان کنی.من با این‌که هیجده سالمه همشتو خونه این کارو ...

تو خونه خودش اصلا بره کف سالن دستشویی کنه به من چه .اما اونا از وسواس من خبر دارن نمیکنن تذکر بدن به دختر گنده که اینکارو نکنه

منم از همین رفتارش بدم میاد هیکلش اندازه شوهرمه .مامانش تذکر چی بده اخه وقتی خودش از دخترش کثیفتره . ...

یا خدا🤢🤢خوب دخترشم میشه همین دیگه 😑😑اخه یکی نیس بگه حداقل توخونه مردم مثل آدم رفتار کنین من خودمم این رفتارا رومخمه یه بار دختر خوهرشوهرم پفک گذاشتم هی لیس میزد میزاشت توبشقاب حالا باز اون ۵ ۶ سالش بود ولی باز حال بهم زنه این کارا مامانشم با عشق نگاه میکرد یه بار نگف بده نکن که حداقل دلمو خوش کنم که مامانش تذکرداد

خب اخه کار چندشیه یخ لیوانو هی بکنی تو لپت با تف قاطی کنی بندازی تو لیوان 

نگاش نکن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

ماهم داریم این مورد رو

رو مخ رو مخ رومخ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
یا خدا🤢🤢خوب دخترشم میشه همین دیگه 😑😑اخه یکی نیس بگه حداقل توخونه مردم مثل آدم رفتار کنین من خودم ...

اره دیگه .منم از این کارا حالم به هم میخوره اصلا دلم نمیخواد بیان تو خونه زندگیم.