هر سری میاد خونمون شربتی چیزی میذارم جلوش هی یخ لیولنو میکنه تو دهنش دوباره برمیگردونه تو لیوان .یه بار هم تذکر دادم غیر مستقیم اونم گفت من یخ دوس دارم.خدایا این ادمای چندشو از زندگیم دور کن دیگه تحمل ندارم.صرفا جهت درد دل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۱۲ سالشه ولی رفتارش بده ...مامانش باید بهش تذکر بده جدا از وسواس بودن تو برا یه دختر ۱۲ ساله بدنیس ت ...
منم از همین رفتارش بدم میاد هیکلش اندازه شوهرمه .مامانش تذکر چی بده اخه وقتی خودش از دخترش کثیفتره .مامانه اومد خونمون پفک گذاشتم جلوش گفت ابغوره داری گفتم اره اوردم براش ریخت قاطی این پفکا یک لجن بازاری راه انداخت که میخواستم بالا بیارم .حالا من سالی یه بارم خونش نمیرم .خب بگو خانم محترم این کثافت کاریا رو تو خونه خودت انجام بده
منم از همین رفتارش بدم میاد هیکلش اندازه شوهرمه .مامانش تذکر چی بده اخه وقتی خودش از دخترش کثیفتره . ...
یا خدا🤢🤢خوب دخترشم میشه همین دیگه 😑😑اخه یکی نیس بگه حداقل توخونه مردم مثل آدم رفتار کنین من خودمم این رفتارا رومخمه یه بار دختر خوهرشوهرم پفک گذاشتم هی لیس میزد میزاشت توبشقاب حالا باز اون ۵ ۶ سالش بود ولی باز حال بهم زنه این کارا مامانشم با عشق نگاه میکرد یه بار نگف بده نکن که حداقل دلمو خوش کنم که مامانش تذکرداد