2777
2789
عنوان

من وسواس دارم .دختر خاهرشوهرم ۱۲ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 140 پست

ببین الان تو فقط تعریف کردی من تصور کردم عوق زدم..... 😷😷😷😷😷

آخه بچه کوچولو که نیست..... 

دیگه براش شربت نیار.... 

آدمای پرو رو هرجی بیشتر احترام بذاری پروتر میشن.... 

چقده چندشه..... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دیسک گرفتم .خدایا ادمای کثیفو دور کن از زندگیمون تا باعث تشدید وسواسمون نشه😐

حالا من وسواس فکری هم دارم😑واس نماز همه لباسامو درمیارم ی دست لباس تمیز میپوشم نماز میخونم،روزی چنبار لباسای بچمو عوض میکنم کل خونه رو هررررروز همه جاشو تمیز میکنم مریض شدم از بس با الکل و وایتکس و جرمگیر کار کردم

نفسم ب نفستون بنده اهوراوملورین مامان❤خدایا شکرت خانوادمون ۴تایی شد🙏
هو میرن پشت سرم حرف میزنن .

چاره نداری بگو من وسواسم مگه خبر ندارید 😊😊😁😁😁

من به صدای دهن حساسم وای اسم نمیبرم طرف با هر قاشقش مماغش میکشه بالا تشنج میکنم ولی مجبورم تحمل کنم وقتی میاد 🥺🥺

وسواسه دستمال بدش میاد 😖😖😖😖😖

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چاره نداری بگو من وسواسم مگه خبر ندارید 😊😊😁😁😁 من به صدای دهن حساسم وای اسم نمیبرم طرف با هر قا ...

درکت میکنم.پدرشوهرم غذایی که دو ساعت پیش خورده هی از لابلای دندوناش میاره بیرون با زبونش بعد همه که دیدن قورتش میده .خدایا منو بکش😖😖😖

حالا من وسواس فکری هم دارم😑واس نماز همه لباسامو درمیارم ی دست لباس تمیز میپوشم نماز میخونم،روزی چنب ...

دیگه انقدر خودتو داغون نکن به خودت استراحت بده از ادمای چندش هم دوری کن

درکت میکنم.پدرشوهرم غذایی که دو ساعت پیش خورده هی از لابلای دندوناش میاره بیرون با زبونش بعد همه که ...

اییییییی 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ابربفضل باباچاییس بده  شربت مگه واجبه چقد گنده ش کردی

عزیزم اگه میوه هم بذارم جلوش باز برمیداره اب میوه ای که چکیده تو بشقاب رو لیس میزنه.اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی

اره بخدا خیلی حال میده😐😂💔

🤣🤣🤣حتما امتحان میکنم

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜