2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست
من اوایل میاوردم براش ولی دیگ خودم میزنم نشنیدم ب نظرت هزوقت میگه گشنمه ضایعن خودمو بزنم نشنیدن ؟اخه ...

عزیزجان یکاری کن نیان بابا حوصله داریا... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
نه خداشاهده برعکسش دیدم من.....  نمیشه قضاوت کرد....  همه مدله آدم هست....  ما یبا ...

😃🤣🤣🤣

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😃🤣🤣🤣

تازه یه خاطره دیگم مادرشوهرم داره از یکیشون..... 

قدیما یکی از دخترای جاری‌ش میاد پیشش..... 

از بس گفته بوده زنعمو چه دسپختی داری و من کنارتو اشتهام باز میشه تا جا داشته و جون داشته خورده

بعدش همه غذاشو بالا آورده بود😂😂😂😂😂

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
من اوایل میاوردم براش ولی دیگ خودم میزنم نشنیدم ب نظرت هزوقت میگه گشنمه ضایعن خودمو بزنم نشنیدن ؟اخه ...

نه عزیزم ضایع نیست مگه قراره هر روز بیان شما میوه و آجیل و شکلات و غذای بچشون رد بدی؟ والا ماهم خونه همسایه می رفتیم چون هر روز می رفتیم دیگه حتی چای هم درست نمیکرد ما هم راضی بودیم 

تازه یه خاطره دیگم مادرشوهرم داره از یکیشون.....  قدیما یکی از دخترای جاری‌ش میاد پیشش.....&nb ...

ای وای من خدایا🤣🤣🤣🤣

یکی از فامیلا دیابت داره و از قضا خونه خودش کم خوراکه

خونه فامیل میره به نوشابه هم رحم نمیکنه متاسفانه معروف شده

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

رفتیم مهمانی ساخت خونه میوه اورد پسرم ۵ تا خورد بعدش خجالت کشیدم خودم ظرف میوه رو بردم آشپز خونه پسرم گریه کنان اومد یکی دیگه برداشت ،البته پسرم خونه خودمون هم همینطوره موز ۴ تا هم شده خورده اون موقع هم دو سالش بود 😅

کارتون درست نبوده. آخه فقط یه الو؟ اونم برا بچه ی سه ساله؟

پسر من دو و نیم سالشه من همیشه چه خونه خودمون چه بقیه جاها التماسش میکنم فقط بخوره. 😆

اونم به زووور اگه یکی دو تا بخوره.

ای وای من خدایا🤣🤣🤣🤣 یکی از فامیلا دیابت داره و از قضا خونه خودش کم خوراکه خونه فامیل میره به ن ...

آخی طفلی.... 

اون گناه داره نباید جلوش بیارن..... 

آدمو وقتی میگن پرهیز کن نخور بیشتر ولع میگیری.... 

ولی اینا کلا سوژن توفامیل همسرم.... 

همیشه هم تو هر مجلسی و مراسمی باید یه چند پرس ببرن خونه

یا چون بچه کوچیک دارن به بهانه بچه کلی غذا م ی کشن و باقیش میبرن... 😂😂😂

چونکه عموی بزرگه و زنشم بزرگه کسی چیزی نمیگه.... 

عزیزم خودت داری میگی بچت ۳ سالشه.گناه داره.دلش خواسته بزار هر چقدر میخواد بخوره.فکر نکن کسی ونقدر تنگ نظر باشه که میوه خوردن بچه کوچولو رو بشماره.برعکس همه از ته دل میگن نوش جونش.بچسبه به بدنش.بله اگه بچه ۱۴ ساله بشینه طرفمیوه رو تا ته بخوره.دعواش کن.ولی سه ساله حتما اون الو بهش مزه داده که دوباره دلش کشیده برداره.بخدا برا کلاس و چشم و هم چشمی ادب کردن بچه ها سخت نگیرید.ادم مطمعننا با کسایب که رفت و امد داره هم دل هست.

خدایا مددی...