2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست
ربط داره واقعآ بچه همسایمون اومد خونه دخترم موز زیاد دوس داره چنتایی گذاشتن جلو تلوزیون وخوردن دختره ...

بچه ست شاید الکی ميگه در کل صاحب خونه نباید نگاه‌ به بشقاب مهمون باشه حساب کنه ببینه چقد میخوره 

دفیفا دختر من این جوریه مخصوصا اگه میزبان بچه داشته باشه ...مادر شوهرم میگه شما بش چیزی نمیدید اومد ...

خخخخخ چه مادرشوهری داری

حالا من برای خونه مادر پدرا نقشه دارم ولی مهمانیا اینطور نیستم

به بچه هام میگم خونه عزیز برو بگو کباب بده😁 عزیزشم بعضی وقتا بهشون کباب میده

اتفاقا خودم به مادرشوهرم همش میگم که به بچه هام یاد میدم میان خونتون گوشت بخوان پسته بخوان. مادرشوهرم هم خیلی کیف میکنه که بچه شکمو میشه

چون همسایه هستیم بچه هام همش اونجا میرن شکمو میشن باز خونه هم اومدن غذا میخوان ولی نمیدونم چرا وزن نمیگیرن

خلاصه اینکه مادرشوهرم خیلی ذوق میکنه بچه ازش گوشت میخواد

حالا این اصلا دلیلی بر این نمیشه که ما بچه رو گرسنگی میدیم این فقط شیطنت مامان بچه هست

یا به بچه هام یاد دادم هر وقت بابامو دیدن ازش پسته و آجیل بخوان دیگه از بابابزرگ پفک و چیپس نخوان

منم به بچه میدم بخوره پدربزرگا و مادربزرگا هم بدن بخورن مگه چیه

ولی اصلا توی مهمانیا بچه هام گوشت و این چیزا نمیخوان یعنی خوذشون یادگرفتن خونه مامانبزرگا و بابابزرگا فرق داره از خونه عمه و عمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باز نظرم اینه کسی ک تو خونش بریز بپاشه وزیاد میخورن عادت دارن ب خوردن همه جا اما کسی ک نمیخوره حت ...

نه خداشاهده برعکسش دیدم من..... 

نمیشه قضاوت کرد.... 

همه مدله آدم هست.... 

ما یبار خونه مادرشوهرم قرمه سبزی داشتیم می‌خوردیم شام. 

ماشالا ما 4 تاییم کلا. اما مادرشوهر حداقل اندازه 8 نفر میپزه تا برای فردای ماهم بده ببریم. 

بعد سر سفره بودیم عمو همسرم با عروس و دختراش اومدن. 

منم با عروسش خیلی اوکیم. 

اینارو هی تعارف تعارف اولش نمیادن جلو.... 

تعدادشون زیاده تازه وضعشون از پدرشوهرم بهتره. 

بعد اومدن سرشام بخدا ما گرسنه موندیم..... 

تازه اولش گفتن جاتون خالی ما اش رشته خوردیم.... 

ولی میدونی حقیقت چیه 

من شاخ دراوردم

عروسیشون درگوشم گفت اینا رشته سوپی رو میریزن تو آب و میخورن 😷😷😷

دختراشم خیلی خیلی لاغرن.... 

ولی تو جمع غذاشون اندازه دونفره.... 

ولی تو خونه خودشون همش میگن اشتها نداریم و چشمشون به بشقاب آدمه.... 

سفرشون رنگی میچینن و یجوری نگات میکنن بخدا قسم زهر بخوری بهتره، 😂😂😂😂

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
نه بچه ها وقتی چیزی ببینن میخوان تا جاییکه بی احترامی و بی ادبی باشه نباید مانع شد ...مثلا نیم خورده ...

آره نیم خورده واسراف ک منم مخالفم ولی اینکه طفل معصوم هوس ونه ی چی خورده دوباره بخوره بگی ن نخور آخه بچه چی میفهمه از قانون بزرگترا آخه خوردن کجاش بی ادبیه منی ک تو خونم هوار میکشم مامان بخور مقویه اینو بخور تا وقتی میل داری بخور چطور باز بگم جایی میری نخور آبجیم میگه رفتیم مهمونی بچش خودشو میزد ب زمین ک میوه هامونو تمام کردین برا ما نمیمونه میگه میوه رو نصفشو خوردم بزوووور

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
خخخخخ چه مادرشوهری داری حالا من برای خونه مادر پدرا نقشه دارم ولی مهمانیا اینطور نیستم به بچه هام ...

مآذر شوهرم هم چون نوش رو خیلی دوست داره میگه به بدی نمیگه واقعا بنده خدا ولی دخترم تو شلوغی و مهمانی بهتر میخوره

مخصوصا اگه خودم نباشم مثلا دو ساعت می مونه پیش مادر همسرم چون نیستم که مدام شیر بخوره خوب غذا میخوره

بچه ست شاید الکی ميگه در کل صاحب خونه نباید نگاه‌ به بشقاب مهمون باشه حساب کنه ببینه چقد میخوره  ...

نه بابا کلاس اوله خیلی باهوش الکی نمیگه چون خیلی تعجب کرد ک اجازه دادم رخترم چنتا موز بزاره جلوش..آره واقعا خیلی بده این افکار

اخه مادرش از اینایی هست که میخواد ویتامین و کلسیم بدنشو تو خونه مردم تامین کنه .دو تا از موزا رو هم ...

از این آدمهای چشم گرسنه هم دیدم..... یجور بیمارن انگار..... 

ربطی هم با اوضاع مالی نداره.... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
نه خداشاهده برعکسش دیدم من.....  نمیشه قضاوت کرد....  همه مدله آدم هست....  ما یبا ...

آره خب تو هر زمینه ای استثنا هست باز اینا ی مدلن اونا ک من میگم ی مدل دیگه

انگار همکار شوهرمو توصیف کردی به هیچی رحم نمیکنه حتی آب خنک بقیه وقتی اون نیست خوراکی میخورن در ای ...

آره منم وقتی میرفتم زیر میز بيسکوئيت گاز میزدم خندم میگیره.... 

آخه محیط هم یجوری بود نمیشد علنا باهاش قطع رابطه کرد... 

چن بار شده غذا اندازه خودمون سه تا یعنی من و شوهرم و پسرم درست کردم یهو سرزده اومدن بعد متوجه میشه غ ...

عزیزم اینجا مادر باید تربیت کنه از قبل سیرش کنه و بهش بگه اگ حرف از خوردن زدی برمی گردیم خونه ،این بچه عادت کرده کوچیک هم نیست دوبار گفت گشنمه مامانش بلند شد رفت خونه میفهمه 

مآذر شوهرم هم چون نوش رو خیلی دوست داره میگه به بدی نمیگه واقعا بنده خدا ولی دخترم تو شلوغی و مهمانی ...

منم بچه بودم مادرم بچه های همسایه رو میاورد خونمون غذا میداد تا ساید من اشتهام باز شد چیزی خوردم

الان که خودم میرم خونه مادرشوهرم اگه سر یخچالشون چیزی پیدا نکنم بخورم خیلی حالم گرفته میشه

کلا دست خودم نیست خونه دوتا مامان باباها باید برم سر یخچالشون بازدید کنم یک چیزی بخورم. مادرشوهرم کلی ذوق میکنه خونش غذا میخورم.

ایشاالله خدا مادرم و مادرشوهرم هردو رو شفا بده که هر دو بدجور مریضن

چن بار شده غذا اندازه خودمون سه تا یعنی من و شوهرم و پسرم درست کردم یهو سرزده اومدن بعد متوجه میشه غ ...

اشتباه میکنی خیلی رو دادی 

عزیزم بخدا بعدنا حرص میخوری ها از خودت.... 

کلا فیس کن سرسنگین شو باهاشون... 

دوروز دیگ رو تربیت بچتم اثر میذارن..... 

خیلی ببخشید اما یه ضرب‌المثل هست که میگه رو بدی ک و.... نم باید بدی آخرش..... 

تازه اینا مطمئن باش خیلی هم قدرنشناس و پرو هستن و حتی خوبیات به چشمشون نمیاد و دوروز دیگ توقعشون بیشتر میشه

من باز نظرم اینه کسی ک تو خونش بریز بپاشه وزیاد میخورن عادت دارن ب خوردن همه جا اما کسی ک نمیخوره حت ...

مامان منم همیشه همینو میگه،همیشه میگه کسی که خورده عادت می‌کنه به خوردن کسی که نخورده نه

عزیزم اینجا مادر باید تربیت کنه از قبل سیرش کنه و بهش بگه اگ حرف از خوردن زدی برمی گردیم خونه ،این ب ...

من اوایل میاوردم براش ولی دیگ خودم میزنم نشنیدم ب نظرت هزوقت میگه گشنمه ضایعن خودمو بزنم نشنیدن ؟اخه خیلی میان