2777
2789
عنوان

اگه بچتون خونه کسی از یه میوه بخواد دوتا بخوره میزارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 158 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم غیر از خونه خودم ومادرم هیچ جا سیر غذا نمیخورم برم شهرستان خونه پدرشوهرم بمونین قطعا چند کیلو ک ...

منم اوایل خونه پدرشوهرم خجالت میکشیدم حتی از تشنگی میمردم نمیرفتم  تو یخچال اب بخورم.الان دیگه قشنگ سر سفره غذامو میخورم آخه اونام اهل تعارف نیستن .

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من یه بار برام مهمون اومد  بچش یه دونه گلابی خورد خوشش اومد خواست بازم بخوره چند تارو گاز زد مز ...

خب اونا دیگ نعمت خدارو حیف و میل کردن والا اعصاب آدمو بهم میریزه اینجوری..... 

منم بارها شده بچه مهمان مرغ و گوشت تو بشقابشو نخورده والدینشم نخوردن مجبور شدم بریزم دور 

از اسراف عذاااب میکشم..... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
من یه بار برام مهمون اومد  بچش یه دونه گلابی خورد خوشش اومد خواست بازم بخوره چند تارو گاز زد مز ...

اره ما دستمون خالیه .بچه خواهرشوهرم میاد کاکائو و میوه رو گاز میزنه میندازه کف خونه مامانه میگه الهی قربونت بشم .اون لحظه دلم میخواد خودمو خفه کنم از دستش 

نه بابا خب میخواستم بدونم چندسالش بوده....  ازاین آدمهای چتر بشو خوشم نمیاد بنظر میاد اونا زیا ...

انگار همکار شوهرمو توصیف کردی

به هیچی رحم نمیکنه حتی آب خنک

بقیه وقتی اون نیست خوراکی میخورن در این حد

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
آرههههه ، کوفتمون میشه ، من اگه شوهرم بدش نمیومد ، لب به چیزی نمیزدم تو خونش ، بعضی وقتا اینقدر ضعف ...

اتفاقا از حرصش قشنگ همه چیز بخور.زیاده روی کن.۰😂😂😂

هر چن ادم واقعا تو خونه همچین کسایی دوس نداره حتی اب بخوره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش ...

وا پس من خیلی بی ادب بار آوردم 😂😂😂من سر خوردن اصلا ب بچه هام سخت نمیگیرم تا جایی ک جون داره بخوره میزبانم از این فکرا کنه غلط کرده رفت وآمد میکنه من خودم مهمدن میاد آجیل باشه میوه باشه بزور میزارم تو بشقابشوم باید تمام شه نمیدونم چرا تا حالا فکر نکردم اگه بخوریم حرف در میارن واااا

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
من میگم نباید به بچه بگیم چجوری رفتار کن که دیگران بگن تو بچه خوبی هستی 

آهان آره 

اونجوری مهرطلب میشه.... 

حتی شاید در آینده بقیه برای کارهای ناشایست تشویقش کنن یا حسودان برای موفقیتش تشویقش نکنن اونوقت دلسر و ناامید میشه..... 

بنظرم بجای اینکه بگن مودب و فلان باید به بچه گفت دل‌درد میشه و پرخوری نکنه... 

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 
من بچه بودیم ی جایی دعوت بودیم من ی موز برداشتم میخوردم زن عموم ن خودش خچیزی خورد و ن گذاشت بچه هاش ...

دقیقا منم یکیو میشناسم این مدلیه مثلاً براش شکلات تعارف میکنی،نمیگه ممنون نمی‌خورم زن گنده میگه خودمون تو خونه داریم  مگه ما گفتیم این فقط منحصرا برا ما تولید شده