2777
2789
عنوان

سخنی با شما دوست عزیز :

| مشاهده متن کامل بحث + 4 بازدید | 49 پست
عزیزم خدا صبرت بده غم از دست دادن پدر و مادر واقعا سخته واقعا چقدرم سنشون کم بوده خدا صبرت بده تا جایی که میتونی به پدرت نزدیک شو اون الان بیشتر هر کسی به دختراش نیاز دار
آدمی ساخته افکار خویش است فردا همان خواهد شد که دیروز به آن می اندیشید....
من و پدر مادرم و تنها خواهرم هم از هم دوریم بچه ها برای ما دعا کنید با خوشی و سلامتی دوباره دور هم جمع بشیم خیلی غصه می خورم
انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت کنه مادر عزیزت مامانی واقعا که مامان نعمتیه که خیلی راحت ازش میگذریم . اگر توی خونه مامان نباشه اون خونه سوت و کوره و صفایی نداره ... خدا بهت ارامش و صبر بده که بتونی تحمل کنی این فقدان ..
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
تک دخترم یه برادر دارم به خاطر کارش یه شهر دیگه زندگی میکنه الان منو بابام فقط همو داریم تو شهر
میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت با مادرت فکر کنی .. اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت .. ولی چند لحظه بعد ... شوری اشکهای لعنتی ، شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند
ممنون عزیزم فعلا با شوهرم و بچم زندگیمو آوردم خونه بابام. هیچ وقت فکرشو نمیکردم تو این سن اینطوری تنها بشم
میدونی دلتنگی یعنی چی؟ دلتنگی یعنی اینکه: بشینی به خاطراتت با مادرت فکر کنی .. اونوقت یه لبخند بیاد رو لبت .. ولی چند لحظه بعد ... شوری اشکهای لعنتی ، شیرینی اون خاطره ها رو از یادت ببرند
عزیزم فقط بگم قدرشو بدون این همون مادریه که کمترین زحمتش این بود که 9 ماه تو دلش ازت محافظت کرد
من دارم دیوونه میشم از نبودش لحظه جون دادنش که همش جلو چشمم بخاطر پدرم و دخترم باید سکوت کنم فقط هر وقت کم میارم میرم سر خاکش و بغلش میکنم تا آروم شم هیییییییییییییچی آرومم نمیکنه جز بغل کردنش
کار خوبی میکنی تو برو بعد 120 سال حسرت به دل نمونی