2777
2789
عنوان

مشاور کنکور تجربی

96 بازدید | 10 پست

سلام من دانشجوی پزشکی و مشاور رسمی موسسه کنکور هستم در خدمتتون هستم برای مشاوره اختصاصی پایه دهم ، یازدهم و دوازدهم از برنامه نویسی اختصاصی و شخصی سازی شده خودتون گرفته تا تماسای تلفنی و اصلاح گزارشکارای هر شب با کمترین قیمت توافقی 😀🙌🏻 خوشحال میشم بتونم چیزایی که بلدم بهتون یاد بدم ... موفق باشین🌹

😀🙌🏻 با ارائه مدرک

برای اطلاعات بیشتر در خدمتتون هستم🌻

اگه سوالیم دارین حتما بپرسین 😊❤

به زودی رتبه های برتر کنکور ۱۴۰۰ هم گذاشته میشه 😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کلاس هشتمی بنظرتون با ریاضی ۱۱ علوم ۱۴ می‌تونه برم تجربی اینم بگم هفتمش نمرش خوب بود ولی عالی نبو ...

فکر نکنم بشه واقعا من خواهرم ریاضی ۱۸ بود 

علوم ۲۰ اما افتاد تو گزینه ب

😑
یه کلاس هشتمی بنظرتون با ریاضی ۱۱ علوم ۱۴ می‌تونه برم تجربی اینم بگم هفتمش نمرش خوب بود ولی عالی نبو ...

بستگی به نمرات کلاس نهمت داره به هفتم و هشتم ربطی نداره و باید بالای ۱۷ باشی حداقل تا بتونی رشته تجربی بیاری برای من که اینجوری بود🤷‍♀️

معلمشون بهشون گفتن سال دیگه جبران کنی میشه

پس دیگه باید خیییلی بخونه ریاضی و علوم ۲۰ بشه تا بتونه

ولی خب رشته تجربی الکی نیست خیلی تلاش میخرد الان من خواهرم لنگه با معدل ۱۹ ونیم

😑

خواهر خودم کلاس هشتمه و میخواد وارد نهم بشه حقیقتا از همین الان خودم براش برنامه ریزی میکنم و درجریان درساش هستم 😅 به نظرم اگه بچه ها از همین اول خوب هدایت بشن  خیلی راحت میتونن موفق بشن 😊❤