2777
2789
عنوان

مشاورم گفت تعداد غلط هات زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 47 پست
نه منظورش این نیست که باید همه رو درست بزنی باید سعی کنی غلط ها رو نزده بذاری

اهااا! فهمیدم... اما یه جا قبلا خونده بودم که تو تست های آموزشی نزده نزارین چون آموزشی هستند باید تا جای ممکن تست هارو بزنید  و تلاش کنید..یکی خالی بزارمشون؟

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید شما اصلا برای کنکور درس خوندین؟ متعجب شدم یه لحظه... مگه میشه یکی غلط نزنه تو تست های آموزشی ...

عزیزم اینا رو ولشون کن

وقتی تازه داری برای یه مبحث تست میزنی خیلی طبیعیه که غلط هات زیاد باشه ممکنه ۱۰ تا تست بزنی ۵ تاش غلط باشه

اما خب وقتی ادامه بدی و تکرار و تمرین کنی درست میشه

اصلا برای این میگن تست بزن که تو یه دامی بیافتی و یه جا اشتباه کنی هم یه چیز جدید یاد بگیری هم تو ذهنت ثبت بشه که این اشتباه رو داخل کنکور تکرار نکنی  پس هیچ وقت به خاطر غلط زدن ناراحت نشو سعی کن بری تو کتاب درستش رو از رو متن پیدا کنی مطمئن باش اون تا آخر عمرت تو مغزت میمونه به چرت و پرتای مشاورتم گوش نده 

ببین اول راه غلط اشکالی نداره دوره آخر که داری تست میزنی نباید بیشتر باشه

اول راهمهه...یعنی فکر کنید تازه یه گفتار رو خوندم و رفتم تست زدم. تست آموزشی..نه تست سنجشی و تسلط

ناامید شدم به خودم🥲

پینوکیو جامع

کتاب متوسطیه شاید برای همین گفته ... البته به پایتون خیلی بستگی داره اگر دوازدهمی و تست های سال های گذشته (۱۱ و ۱۰) رو اینطوری میزنی باید بیشتر کار کنی اما اگر برای سال ۱۲ هستش و منبع اولته اوکیه 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
مشاور رو ولش... الان این کاربرا چرا میگن نباید غلط بزنم؟🥲بابا مگه وقتی یه درس رو میخونی تست هاشو ب ...

ن عزیزم همچین چیزی درس نیس..غلط داشتن خیلیم طبیعیه اتفاقا تو داری تست میزنی ک راه بیوفتی و ی چیزایی دستت بیاد کم کم جلو بری این غلطا ب صفر میرسه .من خودم تست میزدم دیگ اوایل شاید ۶ تا غلطم داشتم اما آخراش دیگ هیچ غلطی نداشتم .این باور اشتباهه ک باید همه درست باشه

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

بله خوندم . شما اومدی دعوا انگار .

برای دعوا چرا؟

کسی که برای کنکور خونده فکر نکنم همچین چیزی بگه. مگر اینکه رتبه یک کشوری باشه که اونم بعیده بگه

منطورم اینکه وقتی تازه برای کنکور شروع کردین و دارین تست آموزشی میزنید مگه میشه غلط نزنیم؟ اگه غلط نزنیم یعنی بلدیم پس چرا اصلا می‌خونیم. یهو متعجب شدم از حرفاتون

بابا تازهههه شروع کردم🥲 یعنی یه گفتار رو خوندم بعد رفتم تست هاشو زدم ..یعنی از ۲۰ تست.. پنج تاشم نب ...

عزیزم مشاور باید یادآوری بهت کنه و ایرادهاتو یک 

چرا تعجب می‌کنی 

برای یک مبحث خیلی زیاده 

فکر کن همون اشتباهه بیاد تو کنکور 

باید با دقت بیشتری مطالعه کنید و تایم از دست ندید 

چون برگشت به مبحث سخته 

زمان محدود گلم 🌷 ❤️