2777
2789
عنوان

بگید چه کنم بااین بچه😪

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 21 پست
نه واالا  بچه ها باید نسبت به مادر عاطفی باربیان. بعدش  میتونه. مادره. خوشحالیشم نشون بده ...

خیلی بده ازهمه چیم زدم بخاطر بچهام از مهمونی از تفریح از رسیدگی به خودم اینم نتیجش دلم آتیییییش گرف🥺😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره زیاد خیلی 

درست میشه

من نحوه  کشوندن پسر سمت مادرو از مادرشوعرم یاد گرفتم   باپسرت دوست شو  نزدیک باش بهش عمیقا بذار عذاب وجدان داشته باشه از غیبتی که پشتت میکنه 

از نقاط ضعف بچگونش استفاده کن  بلدی که 

الکی قهر کن ناراحت باش بزن مریضی بگو من هیشکی ندارم  ایندم یک مامان تنها میشم. شبا برو اتاقش نوازشش کن قصه مناسب سنش بگو  بعد مثل من قصه های اینده بگو. 

مثلا یک مادری بود تنها بود مریض بود یک.پسر دلشت خیلی قوی همیشه مواطب مادرش بود  ووووووو بذار با درکنار تو بودن احساس قدرت کنه تشویقش کن

بچه فقط یک طرف ماجراست بزرگترا دارن بچه گانه تر رفتار میکنن اینجا 😐 حالا حرفایی که میزنه راسته یا ...

حرفاش، روزی یبار خونه جارومیزنم ولی چون یه دختر۴ساله هم دارم دوتایی خیلی بهم میریزن خونمونم کوچیکه زود کثیف میشه غذاهامم همه میگن عالی چون شوهرم خیلی بدغذاس من میگم پسرم اینارو میگه چون شوهرم هنوزم خونه فامیل من باغذاسرسفره بازی میکنه دستپخت هیچ کسی جزخواهرمادرشو فبول نداره

درست میشه من نحوه  کشوندن پسر سمت مادرو از مادرشوعرم یاد گرفتم   باپسرت دوست شو  نزد ...

وای اینجوری با روح و روان  بچه  بازی میشه من خوندم افسردگی گرفتم نکن توروخدا تو روحیاتش اثر میزاره فردا همش حس گناه و عذاب وجدان داره

وا با پسرت تنها حرف بزن. علکی گریه کن  بگو تو گفتی من غذاهاام بده؟؟؟ باشه  من میرم تو برو ...

وا چه راهکاریه عزیزم شما هرچی که نباید به بچه بگیم و داری میگی اینا خیلی بده ...استرس مرگ مادر برای بچه خیلی لده

سلام خانومای عزیز😍 دوست داری درآمد داشته باشی ولی امکان کار کردن خارج از منزل نداری؟ پیام بده تا فرمی که برات ارسال میشه رو پر کنی و بعد منتظر تماس از شرکت باش🤩💎💎