2777
2789
عنوان

بگید چه کنم بااین بچه😪

318 بازدید | 21 پست

سلام من پسرم۸ سالشه گاهی وقتا میره خونه مادرشوهرم هربارم از اتفاقای خونمون براشون میگه،مادرشوهرمم هروقت میخواست بمن بی احترامی کنه یه سوم شخصو مثال میزنه هرچی میخوادبه من بگه به اون میگه من متوجه بشم،خلاصه فهمیدم پسرم رفته گفته خوشبحالتون چقدغذاهاتون خوشمزس من مامانم بلدنیس غذا درست کنه😒خوشبحاتون چقدخونتون تمیزه من مامان وبتبام هروز باهم دعوا دارن اونم هرچی بود بار سوم شخص کرد آدم میفهمه به در میگه دیواربشنوه،درصورتیکه ازهمه بیشترتوزندگیم تلاش میکنم به پسرمم میگم چرا میگی شوهرم جلوم وایمیسته عوض اینکه دعواش کنه بوسش میکنه چکارکنم احساس پوچی تنهایی میکنم😭🥺

ببینم قبلا یا کلا از بچت خبر خونه بقیه رو نمیگرفتی؟ ازش نمیپرسیدی فلانی چی گفت؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازبون خوش باهاش حرف بزن بگو چیزایی ک تو خونه اتفاق میوفته مربوط ب خود خونست نباید بیرون برده بشه.

وای این سن خیلی بده منم ۶ / ۷ سالم ک بود هرچی میشد جارمیزدم😩ولی الان تبدیل شدم ب رازدارترین فرد فامیل😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

وا با پسرت تنها حرف بزن. علکی گریه کن  بگو تو گفتی من غذاهاام بده؟؟؟

باشه  من میرم تو برو غذاهای هرکی قشنگه بخور  .تو میری همه جی به مادربزرگت میگی اونا منو مسخره میکنن  دیگه میرم میمیرم بی مادر میشی باشه

بازبون خوش باهاش حرف بزن بگو چیزایی ک تو خونه اتفاق میوفته مربوط ب خود خونست نباید بیرون برده بشه. ...

راستی شاید مادرشوهرت ازش میپرسه اونم جواب میده

چون منم از زیرزبونم حرف میکشیدن ک میگفتم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بهش بگو اگه اتفاقات خونه رو به کسی نگی برات جایزه میخرم.ببین چکار میکنه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

از دست این بچه ها🤣🤣 دختر منم هیچ وقت یاد نمیگیره جلو دهنش بگیره 

با پسرت حرف بزن بگو مامان زشته این حرفها میزنی 

یا غذایی که دوست داره بپز وقتی خورد بگو دوست داشتی ؟میگه اره بگو چرا الکی پیش مردم میگی مامان من بد غذا میپزه 

یا اتاق بهم میریزه بگو تو بهم میریزی نیگی مامان من خونه اش کثیفه؟؟؟

خدا صبر بده از دست این وروجکا

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نه بابا گناه داره بچه بیچاره😂

نه واالا  بچه ها باید نسبت به مادر عاطفی باربیان. بعدش  میتونه. مادره. خوشحالیشم نشون بده که ایول از من به مادربزرگت نگفتی. چه پسر خوبی دارم  بزرگ میشه  غمدارم میشه  دیگه غمی ندارم اونموقع. 

بازبون خوش باهاش حرف بزن بگو چیزایی ک تو خونه اتفاق میوفته مربوط ب خود خونست نباید بیرون برده بشه. ...

همیشه بهش میگم نگو امروزم آروم گفتم حرفای خونه رو نبایدبه کسب بگی میگه دست خودم نیس شیطون گولم میزنه،نمیدونم چرا فامیل باباشو میبینه آدم فروشی میکنه از بدی خاله و....میگه😑

همیشه بهش میگم نگو امروزم آروم گفتم حرفای خونه رو نبایدبه کسب بگی میگه دست خودم نیس شیطون گولم میزنه ...

عاخخخخ منم همین بودم.بدسنیه.