2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31558 بازدید | 248 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اصلا نگران نباشید. حتما حتما حتما اگر در شهر شما بیمارستان پیوند هست به اونجا مراجعه کنید ...

سلام عزیزم، مادرتون کدوم مرکز پیوند شدن؟ دوران نقاهت شون چقدر طول کشید و گروه خونی شون چیه؟ 

بمن ازمایش ama هم داده هنوز حاضر نشده ، ولی چون اهنم بالاست فکر میکنم اونم مثبت بشه چون اون انتی باد ...

تهران هستی؟ ی سر برو کلینیک یلدا ابتدای بلوار کشاورز بحش پیوند کبد برو پرونده تشکیل بده، آخر این بیماری راهش پیوند کبده، نگران نباش خیلیا این راه رو رفتن و نتیجه گرفتن، همسرم منم مبتلاست و فعلاً توی نوبت هست برای پیوند البته تا حاد نشه شرایطش پیوند نمی‌کنن ممکنه حتی 5 سال هم طول بکشه 

همسر شما چطور متوجه شد ؟ چه ازمایشی داد ؟

کولیت روده داشت و تحت نظر دکتر بود، بعد از چند سال دکتر با آزمایش خون متوجه شد، آنزیم‌های کبدیش بالا بود، چون psc غالباً بیماری ثانویه کولیت روده هست 

کولیت روده داشت و تحت نظر دکتر بود، بعد از چند سال دکتر با آزمایش خون متوجه شد، آنزیم‌های کبدیش بالا ...

پس شوهر شما خیلی زود متوجه شده ، چون هپاتیت خودایمن تشخیصش خیلی سخته

یعنی psc با هپاتیت خودایمنی فرق داره عزیزم ؟ یا اونم خودایمنه ؟

نهایتا وقتی منجر به آسیب کبدی می‌شه همون هپاتیت خودایمنی هست، اما مثل هپاتیت B واگیردار نیست، ی جور هپاتیت ثانویه محسوب می‌شه 

پس شوهر شما خیلی زود متوجه شده ، چون هپاتیت خودایمن تشخیصش خیلی سخته

بله زود متوجه شدیم اما نهایتا این بیماری پیشرونده هست، در واقع تشخیص زود هنگام جلوی پیشرفتش رو نمی‌گیره فقط آسیب کبدی رو به تعویق می‌ندازه 

نهایتا وقتی منجر به آسیب کبدی می‌شه همون هپاتیت خودایمنی هست، اما مثل هپاتیت B واگیردار نیست، ی جور ...

از لحاظ واگیرداری که میدونم واگیردار نیست ، ولی مثل اینکه psc خیلی اهسته پیشرفت میکنه ولی هپاتیت خودایمنی سرعت رشدش زیاده