2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31557 بازدید | 248 پست

بمن ازمایش ama هم داده هنوز حاضر نشده ، ولی چون اهنم بالاست فکر میکنم اونم مثبت بشه چون اون انتی بادی علیه گلبول قرمز هست ، میگن اون مثبت شه خیلی خطرناکه یعنی کبد از کار افتاده ، پس چرا فیبرو اسکن بمن گفته سیروز ندارم ، یعنی جوابش الکیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز چطور تشخیص دادن ؟ میشه راهنمایی کنی ؟ برای برادر شما خودایمنی بود ؟ asma هم مثبت بود ؟ چه دکتری ...

عزیزم برادر من بیماری کرون هم داره چند ساله زیر نظر پزشکه همیشه آنزیم های کبدیش رو چک میکرد آخرین یار که آزمایش گرفت آنزیم هاش بالا بود نمونه برداری ازش کردن گفتن psc داره asma نمیدونم منظورت چیه

عزیزم برادر من بیماری کرون هم داره چند ساله زیر نظر پزشکه همیشه آنزیم های کبدیش رو چک میکرد آخرین یا ...

اهان پس به واسطه اینکه کرون داشت تشخیص دادن ، والا asma مربوط به خودایمنی کبد هست ، چون خیلی علایم نداره این بیماری وقتی تشخیص میدن که دیره

آنزیم های کبدیم بالا بود ، ولی علل اون پس از سونوگرافی و ام آر آی کبدی مشخص نشد که مجبور به بیوپسی ( ...

عزیزم شما قبل از بیوپسی کبد ازمایش خون ندادی؟ موارد انتی بادی براتون چک شد؟ از روی نتایج یعنی مشخص نشد که هپاتیت خودایمنی دارید؟