2777
2789

امروز چشمم خورد به عکس نی نی ..دلم میگه پسره روی عکس سمت چپ...ولی روی سمت راست بخاطر نحوه ستون فقراتش دختره.. ولی احساس میکنم قلبم درست تر میگه و پسره  

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گفت دختره

الهی عزیزم اول سلامت باشه  ..پس درست گفتم...از لحاظ دکتری و عکس سونو مخصوصا سمت راست دختر بودنش مشخصه...ولی دلم میگفت پسره روی عکس سمت چپی.....بعدم اره عزیزم احتمال اشتباه هست برای جنین دختر چون هنوز اونجاش خوب رشد نکرده ولی خب چون آنومالی دادی احتمالش خیلی کمتره دیگه...انشالله تنش سالم باشه گلم

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
سلام به من هم میگید جنسیت عزیزم چیه 

عزیزم دختره.سونو رفتی خبرم کن...جفتت قدامیه یا خلفی؟

سلام عزیزم جنسیت نی‌نی منم تشخیص میدین لطفا

عزیزم شما رفتی سونو ؟جنسیت چی بود؟

سلام عزیزم جنسیت نی‌نی منم تشخیص میدین لطفا

شما نی نی خودت چی بود؟ دختر بود درسته؟