2777
2789
عنوان

معجزات حضرت علی

| مشاهده متن کامل بحث + 10044 بازدید | 28 پست
سلام  یک بار هم امام علی، تو زندگی من معجزه کرد. قربونش برم. آقا امیر المومنین خیلییی مهربون ...

سلاااااااااام هزاران هزاااااااار الحمدلله عزیز دلم

خدا رو شکر

چطور متوسل شدی؟

الهی منتظر معجزه هاتم😍
سلاااااااااام هزاران هزاااااااار الحمدلله عزیز دلم خدا رو شکر     چطور متوسل شدی؟

یه بار برای یه مسئله ای بهشون متوسل شدم و بهشون گفتم آقا امیرالمومنین، من شیعه شما هستم، عاشق شما هستم، باورتون دارم، اگه مشکلی برام پیش بیاد باید به کی بگم؟ همون لحظه معجزه شد، امام علی خیلی مهربونه. خیلییییییی. واقعا بامرامه و هوای شیعه هاشو داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توروخدا دعا کنین ماشینمون فردا خرج برنداره 

التماس دعا 😓😓

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️

السلام علیک یا امیر المومنین...میشه هر کی این پست رو دید واسه رسیدن ب حاجتم صلوات بفرسته 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم میتونی بگی چجور توسل کردی؟ ۳۵ ساله تو محنت و عذاب هستیم

آره عزیزم من با وضو و توجه روبه قبله میشینم به امیرالمومنین اقتدا میکنم آقا رو به فاطمه زهرا س قسم میدم که جوابمو بده بعد هفت بار دعای نادعلی رو با توجه به معنیش میخونم تموم که شد صد و ده مرتبه ذکر یا قاهر العدو یا وال الولی یا مظهر العجایب یا مرتضی علی رو میخونم هیچ وقت حضرت علی منو بی جواب نذاشته انشالله که جواب شما رو هم میده

السلام علیک یاحضرت پدر حضرت علی ع

یاعلی نام تو بردم 💗نه همی ماند و نه غمی💗

بابی انت وامی💗

گوییا هیچ نه غمی 💗به دلم بوده نه همی💗

یا حضرت علی ع قربونت برم حضرت پدر.کمکمون کن.التماست میکنم تواین شب آرزوها از خدا بخواه سلامتی و ظهور امام زمان عج  و حاجت روایی همه رو.

⭐اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم ⭐

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

یه صلواتم برای من‌بفرستید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃