2777
2789
عنوان

کلاس های آمادگی آزمون تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 70744 بازدید | 38 پست
خب ادم به ادم فرق داره یه سری ها توان اینجور مدارس و سطح پیشرفته شون رو ندارن ، وگرنه مدارس تیزهوشان ...

نه از لحاظ درسی 20 

هدف پزشکی قبول شدن دز یک دانشگاه خوب 

و گرنه من میخواستم برم مامانم گفت نرو 

میخواستم برم سلام فرمانیه 

وگرنه من تیزهوشان هفتم از اماحان جا موندم 

سلام. ببرش آموزشگاه موفقیت . من دخترمو پارسال بردم آموزشگاه موفقیت و تو آزمون تیزهوشان تقریبا همه سوالات رو دخترم بلد بود و بهشون درس داده شده بود و خداروشکر آزمون خیلی خوبی داد. کیفیت تدریس اساتیدش مخصوصا کلاس های استاد ربیعی خیلی خوب بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پشیمون شدم واسه دهم  یه خانم دندپزشک میگفت که خودش دانشگاه تهران بود  گفت نمونه دولتی ...

عجیبه شما راضی نبودید!

من خواهرم دو سال پیش تو موسسه موفقیت ثبت نام کرد و الان داره تو تیزهوشان درس میخونه و روز آزمون وقتی اومد خونه گفتش که همه سوالا براش آشنا بوده و نمونه اش حل شده بوده

برادر منم واسه آزمون تیزهوشان ششم کلاسای آنلاین موسسه موفقیت ثبت نام کرده بود. آخه ما اصفهان زندگی میکنیم حضوری رو نمی‌تونست بره واقعا سطح کلاساشون خیلی خوبه از پایه همه چیز رو باهاشون کار کردن برخلاف خیلی از کلاسای آنلاین که باعث میشن بچه خسته بشه کلاسای موفقیت تو پاسداران اینجوری نبود

همین چند وقت پیش که برادرم آزمون داد گفت تونسته همه سوالا رو حل کنه و مطمئنه که قبوله   

من همه رو موقع ثبت نام دخترم زیر و رو کردم. بهترین گزینه آموزشگاه موفقیت بود که پیدا کردم. یه مقدار قیمتشون نسبت به جاهای دیگه بالاتر بود ولی ارزششو داشت. پیشنهادم بهتون اینه الکی دنبال جاهای متفرقه نگردید. این آموزشگاه تخصصی کارش تیزهوشان هست و استاداش هم درجه یک

البته واله و مبتکران هم بد نیستن و دیدم بقیه مادرا ازش نتیجه گرفتن. 

میشه بیشتر توضیح بدید ممنون

بله عزیزم

من از تابستون سال پنجم که دخترم میخواست بره پایه ششم خیلی تحقیق کردم و حتی حضوری رفتم چند تا جا رو دیدم و آخر سر موسسه موفقیت رو انتخاب کردم چون هم آمار قبولیشون بالا بود و هم کلاسای حضوری و آنلاین داشتن، هم آزمون و کلاس تحلیل آزمون داشتن، مشاوره و پشتیبان هم داشتن. یعنی هر چیزی که لازم بود واسه بچه ها میزاشتن و گاها کلاس های رفع اشکال اضافه هم میزاشتن

در کل خیلی راضی بودیم و خیلی با برنامه کار میکردن. پیشنهاد میکنم اگر واسه تیزهوشان ششم یا نهم میخواید امتحان برید قبلش اینجا ثبت نام کنید. شمارش هم میزام اگه خواستید خودتون تماس بگیرید شرایطش رو بپرسید.

021-22891840

سلام قبول شد یا نه؟ 

اگر مخاطب پیامتون من هستم، بله دخترم قبول شد و امسالم تو تیزهوشان که برای دخترا به اسم فرزانگان هست ، بود. سطح این مدارس خیلی خوبه و دیگه شما رو از کلاس کنکور و مشاور و اینا بی نیاز میکنه. هزینش هم در مقایسه با مدارس غیرانتفاعی خیلی خیلی کمتره

2810