سلام. ببرش آموزشگاه موفقیت . من دخترمو پارسال بردم آموزشگاه موفقیت و تو آزمون تیزهوشان تقریبا همه سوالات رو دخترم بلد بود و بهشون درس داده شده بود و خداروشکر آزمون خیلی خوبی داد. کیفیت تدریس اساتیدش مخصوصا کلاس های استاد ربیعی خیلی خوب بود.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من پشیمون شدم واسه دهم یه خانم دندپزشک میگفت که خودش دانشگاه تهران بود گفت نمونه دولتی ...
عجیبه شما راضی نبودید!
من خواهرم دو سال پیش تو موسسه موفقیت ثبت نام کرد و الان داره تو تیزهوشان درس میخونه و روز آزمون وقتی اومد خونه گفتش که همه سوالا براش آشنا بوده و نمونه اش حل شده بوده
برادر منم واسه آزمون تیزهوشان ششم کلاسای آنلاین موسسه موفقیت ثبت نام کرده بود. آخه ما اصفهان زندگی میکنیم حضوری رو نمیتونست بره واقعا سطح کلاساشون خیلی خوبه از پایه همه چیز رو باهاشون کار کردن برخلاف خیلی از کلاسای آنلاین که باعث میشن بچه خسته بشه کلاسای موفقیت تو پاسداران اینجوری نبود
همین چند وقت پیش که برادرم آزمون داد گفت تونسته همه سوالا رو حل کنه و مطمئنه که قبوله
من همه رو موقع ثبت نام دخترم زیر و رو کردم. بهترین گزینه آموزشگاه موفقیت بود که پیدا کردم. یه مقدار قیمتشون نسبت به جاهای دیگه بالاتر بود ولی ارزششو داشت. پیشنهادم بهتون اینه الکی دنبال جاهای متفرقه نگردید. این آموزشگاه تخصصی کارش تیزهوشان هست و استاداش هم درجه یک
البته واله و مبتکران هم بد نیستن و دیدم بقیه مادرا ازش نتیجه گرفتن.
من از تابستون سال پنجم که دخترم میخواست بره پایه ششم خیلی تحقیق کردم و حتی حضوری رفتم چند تا جا رو دیدم و آخر سر موسسه موفقیت رو انتخاب کردم چون هم آمار قبولیشون بالا بود و هم کلاسای حضوری و آنلاین داشتن، هم آزمون و کلاس تحلیل آزمون داشتن، مشاوره و پشتیبان هم داشتن. یعنی هر چیزی که لازم بود واسه بچه ها میزاشتن و گاها کلاس های رفع اشکال اضافه هم میزاشتن
در کل خیلی راضی بودیم و خیلی با برنامه کار میکردن. پیشنهاد میکنم اگر واسه تیزهوشان ششم یا نهم میخواید امتحان برید قبلش اینجا ثبت نام کنید. شمارش هم میزام اگه خواستید خودتون تماس بگیرید شرایطش رو بپرسید.
اگر مخاطب پیامتون من هستم، بله دخترم قبول شد و امسالم تو تیزهوشان که برای دخترا به اسم فرزانگان هست ، بود. سطح این مدارس خیلی خوبه و دیگه شما رو از کلاس کنکور و مشاور و اینا بی نیاز میکنه. هزینش هم در مقایسه با مدارس غیرانتفاعی خیلی خیلی کمتره