2777
2789
عنوان

کلاس های آمادگی آزمون تیزهوشان

70744 بازدید | 38 پست

سلام دوستان دختر من امسال ششم میره میخوام برای آزمون تیزهوشان سال بعد آماده باشه به نظرتون کلاس کجا اسمشو بنویسم راهنمایی میخوام 

آزمون قلمچی شرکت کنه

کتاب تست هایی مثل ایکیو و اینا تهیه کنه

ولی نمیدونم کلاس کجا بره، چون توی شهر ما چند نفر هستن تدریس میکنن 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پشیمون شدم واسه دهم 

یه خانم دندپزشک میگفت که خودش دانشگاه تهران بود 

گفت نمونه دولتی بهتره تیزهوشان الکی فشار میارند 

حالا..........

ولی من اموزشگاه موفقیت تو پاسداران تهران ثبت تام کردم و دیگه پشیمون شدم و فقط ۱۵ درصد پولمو پس دادن 

سلام 

براش کتاب تست تهیه کنید زیر نظر مشاور تست بزنه.)

کلاس خوبه ولی اگه بخواید از همین الان با زور تست و کلاس های مختلف کاری کنید قبول بشه، وقتی وارد مدرسه میشه بعد چند ماه حتی چند سال کم میاره... 

پس از همین الان سعی کنید با هوش و استعداد خودش بیاد بالا/: 

من پشیمون شدم واسه دهم  یه خانم دندپزشک میگفت که خودش دانشگاه تهران بود  گفت نمونه دولتی ...

خب ادم به ادم فرق داره یه سری ها توان اینجور مدارس و سطح پیشرفته شون رو ندارن ، وگرنه مدارس تیزهوشان شاید به نظر خیلی ها سخت گیر باشن ولی خب برای دانش اموز تیزهوش واقعی این سخت گیریا سخت نیست و صدالبته نمیشه مزایای دیگه این مدارس رو در نظر نگرفت 

ممنونم از راهنماییتون، ببخشید دخترتون امسال چندم میرن؟ آزمون ورودی مدارس تیزهوشان داره؟ 

امسال ششم بود 

ورودی ششم به هفتم 

بله فردا آزمون سراسری سمپاد ششم به هفتمه 

جمعه هم نهم به دهم

شما دخترتون رو وارد این مسیر کنید 

اگر در توانش باشه خودش مسیرو پیدا میکنه و حتی قول میدم بیشتر علاقه مند به درس میشه 

خیلی تجربه ی خوبیه براشون تو این سن 

دختر من در کنار اینکه به علمش اضافه شد خیلی چیزها یاد گرفت و همینکه متوجه شد بهتر از خودش هم هست و برای رسیدن به هدفش باید تلاش کنه 

2810