2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 15024 بازدید | 41 پست
منم همینطور من بچه اولمه  ولی باز دوس دارم بدونم جنسیت چیه ویارات چجوریه

ویار ندارم اوایل ماه چهار گاهی آخر شب تهوع می گرفتم ولی در همین حد بود. میوه خیلی دوست دارم ولی همه چی می خورم شما چی

ویار ندارم اوایل ماه چهار گاهی آخر شب تهوع می گرفتم ولی در همین حد بود. میوه خیلی دوست دارم ولی همه ...

منم میوه خیلییی دوس دارم

حالت تهوع هم نداشتم ب اون صورت

چیزای ترش دوس دارم 

الان دقیقا مثل قبل بارداری شدم همه چیز دوس دارم 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم پسره 

بخون این مطلب

روش انجام تست تشخیص جنسیت با نمک

اگر کمتر از دو ماه است که باردار هستید، استفاده از ادرار صبحگاهی مهم است (به علت غلظت بیشتر). اگر بیش از دو ماه است که باردار هستید، می‌توانید در هر زمان روز از ادرار خود نمونه بگیرید.

کاسه شیشه‌ای شفاف را بردارید و یک لایه نمک را به کف آن بمالید.

ادرار خود را بر روی نمک بریزید و اطمینان حاصل کنید که تقریبا نصف کاسه با ادرار پر شود.

به مدت ۴ دقیقه محلول را به کناری بگذارید.

پس از گذشت ۴ دقیقه، به محلول دقت نگاه کرده و تغییرات آن را بررسی کنید.

نتیجه تست

اگر می‌بینید که رنگ ادرار کمی تغییر کرده است و حالت ابری گرفته و یا یک لایه حباب بر روی سطح شکل گرفته است، احتمالا نوزاد شما پسر است!

اگر می‌بینید که ادرار تغییر رنگ نداده و روشن است و یا رگه‌های طولانی از پایین به سطح شناور می‌شود و بلافاصله ناپدید می‌شود. احتمالا نوزاد شما دختر است!

در نظر داشته باشید که این آزمایش بیش‌تر جنبه سرگرمی دارد و نتیجه آن ممکن است نادرست باشد. اگر نتیجه تست واضح نبود، می‌توانید مجدد امتحان کنید. برای دوقلو‌ها با جنس‌های متفاوت این آزمایش پاسخ درست نمی‌دهد.

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
منم میوه خیلییی دوس دارم حالت تهوع هم نداشتم ب اون صورت چیزای ترش دوس دارم  الان دقیقا مثل ق ...

پس احتمالا بچه هامون مث همن من رفتم سونو بهت می گم اگه آزمایش انجام دادی نتیجه رو اینجا بذار

پس احتمالا بچه هامون مث همن من رفتم سونو بهت می گم اگه آزمایش انجام دادی نتیجه رو اینجا بذار

باشه عزیزم حتما

جنسیتش رو بگو اینجا منم تگ کن ببینم جنسیت نی نی منم همینه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
جوابش درسته؟ شما امتحان کردین؟

امتحان نکردم

مطلب خوندم و 

حدس زدم 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹