2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با نمک

15024 بازدید | 41 پست

کسی هست تست تعیین جنسیت با نمک انجام داده باشه؟ میشه بگین نتیجه تون مثل من بود یا نه و نینی تون چی بود

می دونم نمک برکت خداست فقط ی آزمایش باهاش انجام دادم لطفا سخت نگیرین دیگه انجام دادم

چه کارا که نمی کنید😂😂😂😂

هفته چندی اسی؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

الان این چیه عسل نیس😐

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان این چیه عسل نیس😐

عسل😂😂😂😂😂😂

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
جیش

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

چندش😖

جومونگشون نمک ندارن تو ریختی تو جیشت😪😪

شوخی کردم😐ولی خیلی چندشم شد 🤮

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
عسل😂😂😂😂😂😂

والا نمی‌دونستم از این رسما هنوزم هست😐😪

هفته ی ۱۷ هیجان زده ام بدونم چیه

ایشاللا همون جنسیتی باشه ک دوس داری

نرفتی انومالی

منم هفته ۱۶ اول تیر میرم ببینم دکترم میگه کی برم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
ایشاللا همون جنسیتی باشه ک دوس داری نرفتی انومالی منم هفته ۱۶ اول تیر میرم ببینم دکترم میگه کی برم

هفته ی بعد میرم ۱۸ تموم بشه جنسیتش برام مهم نیست فقط هیجان زده ام بدونم یه دختر دارم که عاشقشم این یکی ام دختر باشه عاشقشم پسرم باشه همین طور فقط دلم می خواد بدونم چیه

هفته ی بعد میرم ۱۸ تموم بشه جنسیتش برام مهم نیست فقط هیجان زده ام بدونم یه دختر دارم که عاشقشم این ی ...

منم همینطور من بچه اولمه 

ولی باز دوس دارم بدونم جنسیت چیه

ویارات چجوریه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...