2777
2789

معمولا تو این جور تاپیکا هیچی یادم نمیاد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عید خونه عمم بودم عزادار بودن گربه داشتن منم به شدت میترسیدن بخاطر من گذاشته بودنش تو بالکن بعد کلی مهمون اومده بود و کلی پسر جوون بود فامیلاشون بودن پسرعمه هامم بودن که فقط منتظرن یکی سوتی بده بعد این گربه هه هم در بالکنو که باز میکردی سریع میدویید میومد تو بالکن بعد میخاستن برن چیزی بردارن در بالکنو واز کردن یدفه گربه هه پرید تو اشپزخونه منم مثل این کولیا جیغ زدم صندلیای میز انداختم ابروم رفت تا چندروزم سوژه بودم😐😂😂😂😂😂😂

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
بعدم چن یال پیش یهو جوگیر شدم سرمو از لیخ با ماشین زدم کچلللللللل😂😂😂😂😂

پشیمون شدی بعدش؟

منم دوس دارم ی بار امتحان کنم.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       

نامزد بودم. خونه مادر شوهرم بودیم. من و شوهرم تو اتاق بودیم لای درم باز بود. من تو زاویه ای بودم ک نمیدونستم مادر شوهرم روبروی اتاق خوابه. منم اومدم با شوهرم شوخی کنم. دست انداختم اونجاشو گرفتم. شوهرمم از خنده غش کرده بود و میگفت مامانم داره میبینه. منم فکر میکردم دروغ میگه هی فشار میدادم. هیچی دیگه از خجالتم بدون شام خوابیدم      

بچه بودم داشتم واسه خودم بازی میکردم که یهو یه دونه بادم گنده رو هول دادم تو گوشم نمیدونم انگیزم چی بود واقعا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣بعدم راهی بیمارستان شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2810