2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی بار من و پسر داییم  با گوشی مامانم به اتشنشانی زنگ زدیم و گفتیم کممککککککک ی کبریت اتیش گرفته  

سریع قطع کردیم 

یهو ی شماره تماس گرفت و هر چه فحش بود به مامانم داد میگفت نمیشه بچتو تربیت کنی

مامانم لامصب میگفت چی میگی اقا بچه من 7 سالشه  نمیتونه همچین کاری کنه  اونوقت من 13 سالم بود  

هیچی مهمون داشتم غذام زرشک پلو با مرغ بود خیرم نمک هم تو جاش تموش شده بود 😰😰😰😰😰 یه نمک بسته بندی ورداشتم بازش کردم گفتم بزار همونجوری بریزم وقت نیست😑😑😑😑چشمتون روز بد نبینه نمک کلی خالی شد توی غذام و منم استرس شدید گرفته بکدم از اشپزخونه بیرون نمیومدم هر چی فکر میکردم نمیدونستم باید چه خاکی به سرم بریزم تا اینکه به این فکر رسیدم شکر بریزم تو مرغم🤮🤮🤮🤮 شکر و ریختمو یکم چشیدم شیرین شده بود ورداشتم آلو خورشتی انداختم توش ربشو زیاد کردم سیب زمینی انراختم تا دلت بخواد فلفل ریختم🤣🤣🤣🤣🤣 ولی مرغم شیرین میزد و منم دیگه کاری از دستم بر نمیومد و موقع سرو همونجوری اوردم سر سفره و هر کسی قاشق اولو میخورد یه جور خاص نگاهم میکرد😬😬😬😬😌😌😌😌😌 منم گفتم ما رسممونه مرغو شیرین درست میکنیم برای مهمونی که بار اول میاد خونمون 😁😁😁😁😁هیچی دیگه نوش جان کردن و دیگه نمیدونم بعدش راهی بیمارستان شدن یا نه

😥😧چی بگم‌بچه بودم یه بار رفتیم هیئت 

بعد دوست مامانم اونجا بود 😐روضه تموم شد 😐نذری میدادن 😧بعد داداشم نیومده بود منم خواستم براش یکی بگیرم😐اونام دادن 

خانمه تا دید دستم گفت عه به تو دوتا دادن 😧😧😧😩خدایااا.....‌

منم اومدم جواب بدم 😐گفتم اینا مثل بعضی از هیئتاخسیس نیستن

😧اینو گفتن همانا😆چشم غده مامانم همانا😩خنده دوستشم همانا😐تو خونه هم همانا...😂😂😧😆

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
نکنننن من دورسو زدم خیلی پشیمونم با ابنکه خوشکل شده

اع......موهام بلنده شوهرم میگه بیا کوتاه کنیم.گفتم از بیخ کوتاهی رو تجربه کنم😬🤦‍♀

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
2810